Donáth Anna szerint a magyar kormány a kínai erőszakszervezettel védi a hatalmát

2024. március 07. 09:09

„Ilyen megalázó és méltánytalan helyzetbe egy ország akkor szokott kerülni, ha háborút veszít, ha megszállják” – írta bejegyzésében a politikus.

2024. március 07. 09:09

Nyitókép: Facebook

***

A napokban megjelent sajtóhírek szerint Szerbiához hasonlóan Magyarországon is feltűnhetnek kínai rendőrök, miután erről megállapodás született a magyar belügyminiszter, Pintér Sándor és a kínai közbiztonsági miniszter között február végén. A hírre Donáth Anna is reagált hivatalos Facebook-oldalán, ahol azt írja: immár hivatalossá vált, hogy egy kommunista diktatúra rendőrsége működhet szabadon a Magyar Köztársaság területén.

Ilyen megalázó és méltánytalan helyzetbe egy ország akkor szokott kerülni, ha háborút veszít, ha megszállják. Lehet, hogy itt is ez a helyzet.”

– olvasható a momentumos politikus bejegyzésében, amely szerint Magyarországot megszállta egy szűk arisztokrácia, „ami nem csak a propagandagépezetére, a rabolt milliárdjaira, hanem most már idegen államok erőszakszervezeteire is támaszkodik, hogy megtartsa hatalmát” – fogalmazott Donáth.

 

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Chezarina
2024. április 11. 19:51
Remélem ez a mocsok nő eltűnik az Európai parlamentből.
Ízisz
2024. április 11. 10:33
Z. Momentum... Már nem sokáig... Jó volt a név választásuk... Beteljesedni látszik a párt sorsa... egyre kevesebb pillanat... 💯👏❗
Unknown
2024. március 19. 12:55
Kérdezd a nagypapit, tudod a kopasz titkárát!!!!!
alfonzo
2024. március 19. 11:31
picsadék
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!