Bohár nemcsak Magyar Pétert gyanúsította párkapcsolati erőszakkal, hanem engem is

2024. március 26. 16:43

Nincs kétségem afelől, hogy Bohár Dániel hangfelvételt készített a beszélgetésünkről az engedélyem nélkül.

2024. március 26. 16:43
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

 

„Ma minden előzmény nélkül felhívott telefonon Bohár Dániel, és azt kérdezte tőlem, hogy »maguknak belefér a családon belüli erőszak?«, amire én visszakérdeztem, hogy »kik azok a mi?«, válaszul azt mondta, hogy »maga meg a baloldali barátai, akik rajonganak Magyar Péterért«. A továbbiakban többszöri kérdezés nyomán se volt hajlandó válaszolni arra a kérdésemre, hogy kikkel csomagol engem többes számba: szerinte kik is az én baloldali barátaim?

Ezután megkérdeztem Bohár Dánieltől, hogy most épp interjút adok-e neki, mert én ebbe nem egyeztem bele, amire azt felelte, hogy ez rajtam múlik, ha interjút akarok adni, akkor ez egy interjú, de legyek szíves válaszolni arra a kérdésre, hogy »maguknak belefér a családon belüli erőszak?«, válaszul én a tőlem megszokott emelt hangon visszakérdeztem arra vonatkozóan, hogy »maguknak belefér a vesztegetés meg a hivatali visszaélés?« – és ezután vett igazán bizarr fordulatot a beszélgetés.

Bohár Dániel azt kérdezte tőlem, hogy miért lettem ideges attól, hogy családon belüli erőszak a téma. Ez a pillanat új tétet adott a beszédhelyzetnek: Bohár ekkor már nemcsak Magyar Pétert gyanúsította párkapcsolati erőszakkal, hanem engem is.

Annyira abszurd volt ez az alattomosan sejtetett vád, hogy nem bírtam magam türtőztetni, és feltört belőlem a röhögés.

Ezt hallva Bohár Dániel megkérdezte: jól érti-e, hogy humorosnak tartom a családon belüli erőszakot? Csak ekkor kaptam a hülye fejemhez, amivel azt képzeltem, hogy egy emberi lénnyel beszélek, miközben egy karaktergyilkos gépezetnek asszisztálok, és szolgáltatok anyagot a velem való leszámoláshoz. Elköszöntem, és megszakítottam a vonalat.

Nincs kétségem afelől, hogy Bohár Dániel hangfelvételt készített a beszélgetésünkről az engedélyem nélkül, ami törvénytelen, de egy olyan rezsim, ami tizennégy éve kedve szerint írja és írja át az ország jogszabályait, ugyan miért is tartaná be a maga által alkotott törvényeket, amikor a törvénytelenségeit védelmezi? Eljátszva a gondolattal, hogy Bohár Dánielnek vagy valamelyik megafonos nertársának van lelkiismerete, esetleg feltehetnék maguknak a kérdést: miféle erkölcsi alapon áll az a rendszer, ami azt várja el tőlük, hogy ilyen aljas eszközökkel védelmezzék?”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:05
🍓 ️ ­A­­ ­­d­­ö­g­­­ö­s­­­ ­­l­á­n­­­y­­o­­k­­ ­v­­á­­­r­­n­­­a­k­­ ­­r­­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­𝗡
catalina11
2024. március 31. 16:00
Majdmegmondom 2024. március 26. 20:16 Hát bzdmg, te sem az eszedről vagy híres. Csak annyit kellett volna mondanod, hogy "mélységesen elítélem a családon belüli erőszakot", vagy annyit, hogy "engem nem zavar, ha agyonverik egymást"... Nem olyan bonyolult ez te baromarcú... " de jelen esetben lehetetlen, hiszen Magyar Péterről, a demokrácia nagy ígéretéről van szó. Még a nagypofájú Mérő Vera is csak mellétátog...mindig moralizáló D. Tóth Kriszta, és a szaporanyelvű Perintfalvi Rita pedig lapít, mint sz.r a fűben...
catalina11
2024. március 31. 15:56
Bohár nemcsak Magyar Pétert gyanúsította párkapcsolati erőszakkal, hanem engem is" Puzsér elvtárs maszatol. Most magára húz egy kis gyanút, hogy tehermentesítse Magyar Péter balos messiást. Aztán egy kicsit lejáratja Bohár Danit, aztán belefog egy kis jogászkodásba és végül lehallgatott mártírként távozik.
catalina11
2024. március 31. 15:40
ez a Puzsér olyan, mint egy 2.5 literes felrázott Cola petpalack. Nehéz, vörös, majd szétrobban, és kinyitva minden eláraszt a hab.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!