Sebestyén Balázs az ellenzékről: „Takarodjanak el a jó...!”

2024. február 15. 20:09

A műsorvezető szerint az ellenzék „töketlen, nyomorult, önmagukat futtató dilettánsokból” áll, ezért nem látná őket szívesen a pénteki „influenszertüntetésen”.

2024. február 15. 20:09

Egy TikTokra felkerült videó tanúsága szerint Sebestyén Balázs igen markáns véleményt fogalmazott meg műsorában annak kapcsán, hogy az ellenzéki politikusoknak részt kellene-e venniük a pénteki Hősök terére tervezett „influenszertüntetésen”. A műsorvezető szerint az ellenzék akkor követné el a legnagyobb hibát, ha „rákapaszkodna” a rendezvényre.

Ezek a gyerekek cserben vannak hagyva. (...) Nem kellenek, takarodjon el onnan az ellenzék!”

– fogalmazott Sebestyén Balázs, aki szerint az ellenzéknek azért kellene távol tartania magát az eseménytől, mert ez „egy társadalmi ügy, ez egy közös ügy”. 

„Az ellenzék egy töketlen, nyomorult önmagukat futtató dilettánsok gyülekezete. Pont ne tegyék tönkre ezt a rendezvényt azzal, hogy politikai tőkét kovácsolnak. Na most el a kezekkel a gyerekektől, takarodjanak el a jó...” – fogalmazott Sebestyén a műsorban.

Az adás említett részleteit alább hallgathatják meg:

@y1kupe Civil tüntetés 2024.02.16-án, péntek este 18.00-tól a Hősök terén. Balázs véleménye a tüntetésről és az ellenzékról. #jólvanezígy #nemakarokbeleszólni #azariah #zshowtime #sebestyenbalazs #rákocziferi #balázsék #ellenzék #radio1 #partizan #pottyondyedina #fokuszcsoport @JÓLVANEZÍGY @pottyondyedina @Osváth Zsolt @nemakarokbeleszolni ♬ eredeti hang – y1kupe - y1kupe

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. február 16. 12:03
BALOLDAL=SZAROLDAL=SZAREMBEREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
radnoti-3
2024. február 16. 07:54
A politikusok mind cserben hagyták a gyermekeket!
Phm045
2024. február 16. 07:35
Pont ez a szarfaszú ugat, a gyerek alázása után. Nem takarodott vissza pöcegödörbe ahonnan jött. Nade, ami késik, nem múlik.........
2024. február 16. 05:59 Szerkesztve
Balázska !!!!! Csak ti alázhattok gyerekeket, főleg nagy tévényilvánosság előtt, ugyi ?????? Mocskos aljas gerinctelen népség vagytok, és azok is maradtok!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!