Schuster Lóránt hatalmas sallert osztott ki, Gyurcsányék rendesen beleszaladtak

2024. február 18. 06:16

A zenész szokásához híven rendesen odapörkölt Gyurcsányéknak.

2024. február 18. 06:16
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

„Felhévizy Félix nagyon szereti a rockzenét, erről már korábbi jegyzetekben lehetett olvasni. Mint ahogy arról is, hogy a P. Mobil együttes az egyik nagy kedvence, természetesen az összes lemezük mellett számos relikviát is őriz a csapattól. Ezért is örült nagyon, amikor meglátta, hogy a Mező Gábor által fémjelzett, zseniális Hamis Gulyás legfrissebb epizódjában Schuster Lóránt volt a vendég. A rendszerváltás és az azt megelőző diktatúra titkos vagy alig ismert történeteit is bemutató csatornán a zenész szokásához híven rendesen odapörkölt Gyurcsányéknak és az egész baloldali vándorcirkusznak, hiszen ők ma is ugyanazt a káros ideológiát követik, mint elődeik.

»A Kádár-rendszer többet rontott a magyarság tudatán, mint az összes többi előtte együttvéve. […] Pont ez a lapítás a káros, talán a mostani gyerekek egy része meg meri majd kérdezni, és te az, hogy volt, miért volt? De ez egy hosszú folyamat lesz.«

A rocklegenda számos érdekes és izgalmas téma mellett a rendszerváltásról külön is beszélt:

»Ez egy hosszú folyamat, aminek remélem, hogy rendszerváltás lesz a vége. De amiről ma beszéltünk, az azt jelenti, hogy még nem ért véget, tehát még tart a dolog.«

El lehet képzelni, mi játszódhat le Gyurcsány, Dobrev és a többi baloldali politikus fejében, amikor meghallgatják Schuszter szavait a Kádár-rendszer elképesztő dolgairól. Vajon tükörbe tudnak nézni?

Mindig öröm Schuster Lórit hallgatni. Egyenes, nem beszél mellé, nem akarja megúszni a kérdéseket. Nagyon jó arc. Ezeket a dolgokat, történeteket el kell mesélni és tovább kell adni a fiatal generációnak, mert ha most nem adjuk át ezt, akkor nem lesz, aki ezt megtegye helyettünk (...).”

Nyitókép: Schuster Lóránt (Forrás: YouTube/Képernyőfotó)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. február 20. 17:00
Gyurcsány igazi, alvégi bunkó. A pápai alvégröl a neobolsevikké avanzsált nemzetvesztö tartsa inkább a bagólesöjét. Ebben az országban örá, az öszödi csirkefogóra semmi szükség nincs. A DK nyilván nem fogja támogatni a gyermekvédelmi törvény szigorítását, mert nekik mindig csak a balhé kell, és soha a megoldás. Gyurcsány a széthúzás, a gyülölet, az árulás forrása ebben az országban. Ö ennek az országnak csak rosszat tett, a történelmi szégyentáblán a helye, Kun Béla, Szálasi és Rákosi mellett Geizírként fröcsköli magából a zöldesbarna mérget szerteszét a társadalom minden rétegében, csak ezért, hogy a szégyenteljes bukás után megtévesztett, felelötlen hívei hátán visszasomfordáljon hatalomba és bosszút álljon mindazokon, akik teljes joggal elzavarták. A gyurcsányi politika lényege: "A hatalom megszerzéséért vagy megtartásáért tegyél meg mindent! Ha kell, alkalmazz erőszakot! Ha kell, hazudj, vagy éppen ha kell, sértsd meg a törvényeket! A felelősséget viszont soha ne vállald! "
Osztap_Bender
2024. február 20. 11:01
No Schuster soha nem az eszéről vagy a zenéjéről volt híres.
Dixtroy
2024. február 19. 08:32
Az interjúban sok fontos dolog elhangzik hobóról, az ő nagy szembefordulásáról ávós apjáról, meg hogy a nagy rendszer ellen lázadó ott dolgozott a hanglemezkiadóban. Hoppá, hoppá..
files32
2024. február 19. 07:55
Díjat kapott Hobó, Schuster Lóránt beszólással köszöntötte
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!