Pressman, minek nevezzelek?

2024. február 09. 05:58

Ráadásul úgy kvaterkáznak, hogy az antiszemita tirádák a nagykövet urat is porig alázzák.

2024. február 09. 05:58
PRESSMAN, David
Kárpáti András
Magyar Nemzet

„Mindenesetre a kacsa kacsa maradt, a most előkerült 2020-as belső jobbikos pártlevél – amiben Gyöngyösi Orbán Viktort cionista bérencezte – pedig feltette az i-re a pontot a náci pedigréhez. Pressmanék meg lapítanak, hiszen mindezek fényében elég lúzer dolog is lenne olyasmivel jönni, hogy még egy-két közös pészahi lakoma, és akkor már tényleg megjavul Gyöngyösi és jó lesz majd.

Pressman inkább nemes egyszerűséggel nem kommentálja az ügyet. Szíve joga, de ettől még marad a nagy kérdés, hogy minek nevezhető az, aki kedélyesen, egy parányi fejcsóválás nélkül gazsulál egy visszaeső nácival, akitől egyre újabb fajgyűlölő beszédek kerülnek napvilágra?

Ráadásul úgy kvaterkáznak, hogy az antiszemita tirádák a nagykövet urat is porig alázzák. Hol marad a nagyra becsült nemzeti-kulturális-vallási büszkeség és öntudat? Pressman, minek nevezzelek?”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. február 10. 09:32
A gyöngyösi igazat írt. A vétotlan köpcös geci a zsidók sunyi csicskàja. Olyannyira, hogy a szereptévesztésben tomboló kancsal buzit se meri hazazavarni. Éppen ezèrt hiába hazudozol itt is, mert szart sem ér a szavatok zsideszes gecik. Azt kell figyelni amit csinàltok!
Lajoss
2024. február 10. 08:08
Jaj,Bandi…ezért neked fizetnek is?! Borzalom…🫢
makapaka2
2024. február 09. 10:50
De szép lesz az év vége, amikor ez a kártékony, feces keverő alak eltűnik Magyarországról!.
kunfia1
2024. február 09. 09:18
Egy dolgot tudunk, bizonyíték annyi, hogy a párt lapjai megírták. Tudjuk , persze, hogy ők kb annyira hitelesek, mint Orbán, aki tisztességes, becsületes, nagy formátumú politikus, sosem hazudna és lopna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!