Magyar és amerikai kommandósokkal találkozott Pressman

2024. február 23. 06:19

Szentesen tekintette meg a közös gyakorlatot a nagykövet.

2024. február 23. 06:19
null

Szentesen járt David Pressman. Az USA hazánkba akkreditált nagykövete az amerikai és magyar különleges műveleti erőknek az amerikai fél által vezetett gyakorlatát figyelte meg, valamint részt vett az amerikai építésű vízi járművek bemutatóján, amelyet a magyar és amerikai különleges erők tartottak. Pressman szerdai alföldi látogatásáról a nagykövetség honlapja számolt be, ahol azt írták, hogy a nagykövet az együttműködés fontosságára világított rá.

Az Egyesült Államok a világ vezető ereje a védelmi technológiák terén. A NATO-tagság hozzáférést biztosít Magyarország számára a legmodernebb felszerelésekhez és szakértelemhez” – jelentette ki a diplomata.

Az eseményről a Facebookon képeket is közöltek. Mutatjuk:

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. február 23. 11:12
Miért nem küldik haza? Miért nem lehet kitoloncolni ezt a szemetet? Miért kell neki megmutogatni mindent, ami az ország védelmét jelenti! Jóbarátot sikerült hazaküldeni, akkor ezt a szemetet miért nem?
lemez
2024. február 23. 09:40
Gyútt-ment ember.Ideernyőztetett soros cia úgynök,de szért minden lépését figyelni.Anarchiát akar.Ellenség.
chief Bromden
2024. február 23. 09:00
Szakértelem ügyében meg forduljon a TEK-hez.
zakar zoltán béla
2024. február 23. 08:44
meki
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!