Komolyan beszoptátok, hogy Kárpátalja megint a miénk lesz?

2024. február 26. 17:45

Nagy lesz ám a csalódás.

2024. február 26. 17:45
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Jobber barátaim! Nemzettestvérek! Komolyan azt hiszitek, hogy az oroszoknál majd jók lesztek? Csak mert elpicsázhatjátok a libsiket? Meg szidhatjátok az amikat, csak mert épp vonulnak ki innen? Vagy komolyan beszoptátok, hogy Kárpátalja megint a miénk lesz?

Antiimperialista elvtársaim! Azt hiszitek, hogy az orosz imperializmus majd osztja a marxizmust, és megkímél titeket, csak mert bomlik a NATO, és ebben ti elvi partner vagytok?

Csasztuskásokká átvedlett repperek! Komolyan gondoljátok, hogy lesz ruszki fellépés? Max egy darabig. Itthon. Mint hasznos hülyéknek egy kis »nemzeti« színpad.

Nagy lesz ám a csalódás. Egy vak lóért nem adnám.”

Nyitókép:  Ficsor Márton

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. február 27. 17:52
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA ÖRÖKLAKÁSSAL! csak a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
balbako_
2024. február 27. 17:25
Nem jobberek hülyék! A jobboldal - bár soha sem mond le egyetlen földdarabról sem - de tudja ez most lehetetlen ezért szóba sem hozza. A megoldás a népszaporulat,. Utána lehet beszélni bármiről is.
repulok
2024. február 27. 16:55
Nem csak Kárpátalja, hanem a Felvidék és Székelyföld java is minket illet a második bécsi döntés alapján...
Kétes
2024. február 27. 16:51
Martin! Martin! Te hülyébb vagy még annál is, mint ahogyan kinézel. Persze lehet, hogy csak egy csicska provokatőr vagy. Az is lehet, hogy mindkettő. Gondolod, hogy Putyin győzelme után csak úgy visszaadja Kárpátalját? Ezt még Hitler sem tette. Vissza kellett foglalni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!