„Kit fog legközelebb megölni Putyin?” – a budapesti orosz nagykövetségnél is megemlékeztek Navalnijról (VIDEÓ)

2024. február 19. 08:29

Biztonsági okokból az út túloldalán.

2024. február 19. 08:29
null

Budapesten is megemlékeztek Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikusról – az orosz nagykövetség előtt, viszont biztonsági okokból az út túloldalán. A tömérdek virág és mécses között olyan feliratok voltak láthatóak, mint például

„kit fog legközelebb megölni Putyin?”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: TikTok-képernyőkép

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2024. február 23. 22:54
Hmmm, túl sok erre az ukrán náci...
asszaur
2024. február 20. 00:31
Ha nem természetes halállal halt meg, az angolok a leggyanúsabbak.
Grogu
2024. február 19. 16:20
Egyetlen kormány van az EU-ban, ami egy emberi mondatot nem volt képes kipréselni magából Alekszej Navalnij, az orosz ellenzék vezéralakjának halála kapcsán. Az Európai Unió 27 tagországának vezetői közül 26-an reagáltak nyilvánosan Navalnij halálára. Szinte mindenhol a kormányfő volt az, aki országa geopolitikai helyzete és saját vérmérséklete szerint megfogalmazta a gondolatait, csak néhány tagországban delegálták ezt a feladatot külügyminiszteri szintre. Ez mennyire jellemző/kínos/szégyenletes/piti/embertelen/gusztustalan/minősíthetetlen megint?
Lajoss
2024. február 19. 15:54
Mocskos gyilkos banda. 🤮
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!