Kínos helyzetbe került az újpesti MSZP, itt vannak a részletek!

2024. február 28. 21:06

Lemondott és távozott a pártból az a politikus, akinek a cége által szervezett táborban két kiskorú között „szexuálisan félreérthető magatartás történt”.

2024. február 28. 21:06

Zavaros közleményt adott ki az Újpesti Önkormányzat arról, vizsgálatot indítottak az Újpesti Kulturális Központ Nonprofit Kft. által szervezett tábor miatt, ahol 

„két kiskorú között szexuálisan félreérthető magatartás történhetett”

– írja a Telex. A közleményből nem derül ki, hogy konkrétan mi történt. Azt is hozzátették, hogy a vizsgálat alapján az önkormányzat tudomására jutott információkat és iratanyagot a hatályos gyermekvédelmi jogszabályoknak megfelelően haladéktalanul eljuttatták az illetékes rendőrkapitányságra, valamint továbbították az Újpesti Gyermekjóléti Szolgálatnak is.

Közleményben reagált a történtekre az MSZP.
Fotó: MTI-archív/Lakatos Péter

Az egyenlőre homályos hátterű ügy súlyosságát jelzi, hogy a tábort szervező önkormányzati cég vezetője úgy döntött, azonnali hatállyal lemond ügyvezetői tisztségéről. A távirati iroda szerint az MSZP is megszólalt, mert mint kiderült, 

egy MSZP-s politikus az érintett cég ügyvezetője. 

A párközleményében jelezték, az illető politikus lemond az MSZP-ben betöltött tisztségéről és egyben meg is szünteti a párttagságát. Az MSZP vezetősége ezt elfogadta.

Az ügyben az újpesti Fidesz frakcióvezetője is kifejtette véleményét

Az MSZP-s politikus lemondása kapcsán Nagy István, az újpesti Fidesz frakcióvezetője közösségi oldalán arról írt: az MSZP az Oktatási Bizottság ülésén arról tájékoztatta a bizottság tagjait, hogy

2023 nyarán „az Erzsébet táborban egy kisgyerek egy fiatalkorú kísérő „alhasát két kézzel masszírozta”.

A Fidesz politikusa konkrétan rákérdezett, hogy: „ez alatt az »alhasmasszírozás alatt« azt kell érteni, hogy valamelyik gyerek a másik gyerek nadrágjában turkált? A válasz az volt, hogy: NEM, az alhasát masszírozta!”

„Nem hittem a fülemnek. Ezért mondott volna le Belán Beatrix az Újpesti Kulturális Központ Kft. ügyvezető posztjáról, ezért mondott le az Újpesti MSZP elnökségéről és lépett ki pártjából? Ez így elég hihetetlen” – reagált a politikus.

Nagy István szerint – noha mint fogalmazott, csupán „tippel” – az MSZP-s politikus lemondása mögött valójában az alábbi 3 tényező egyike állhat:

„1) Trippon Norbert dékás (ál)polgármester és Bedő Kata szintén dékás alpolgármester szokás szerint hazudnak és a "szexuálisan félreérthető magatartás" mögött egy súlyosabb az ügy van annál, mint amit elővezettek. A baloldal belterjes működését ismerve vannak sejtéseim, beszélnek ezt-azt, aminek utána kell járni.
2) Felmerül annak a lehetősége is - amire tegnap már utaltam -  hogy az újpesti baloldalon belül egy belső leszámolás történik és az alhasi masszírozást felturbózták egy vizsgálattal és rendőrségi feljelentéssel. Amivel kiiktatták Belán Bea MSZP elnököt, akivel előzőleg már Trippon Norbert dékás (ál)polgármester már megállapodott és polgármesteri támogatásáért cserébe az ajánlotta Belán Beatrixnak, hogy amennyiben júniusban a baloldal nyer, alpolgármesteri tisztséget kap, cserébe megelégszik azzal, hogy csak egy MSZP_s önkormányzati képviselőjelölt fog indulni közös egyéni jelöltként.
3) Miután a vizsgálatot Bedő Kata dékás alpolgármester rendelte el, erős a gyanúja a 2) a verziónak, mert ragaszkodik a tisztségéhez és nem szereti a konkurenciát. Pedig úgy néz ki, hogy előbb-utóbb ő is lekerül a tábláról” – fogalmaz bejegyzésében a Fidesz helyi frakcióvezetője.

Nagy István teljes posztját a témában itt tekintheti meg:

 

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:28
🍓 ️ ­A­ ­­­d­ö­­g­­ö­s­ ­l­­­á­n­­­y­­o­­k­­­ ­­­v­­­á­­r­n­­­a­k­ ­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­𝗡
Lajoss
2024. március 01. 10:28
Hiába erőlködtök,baromság az egész…🤷‍♂️
csuti-torpe
2024. március 01. 08:51
elgondolkoztam, hogy a csuti geci vajon szokta-e kisfiuk nemi szervet simogatni?
Csomorkany
2024. március 01. 08:01
Ez így nem csak zavaros, hanem elég megfélemlítő is. Gyerekek egymás közötti szexuális próbálkozásai a jövőben felnőttek közötti politikai leszámolások kiindulópontjai lesznek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!