Kiderült: az Európai Konzervatívok és Reformerek pártcsaládjába tart a Fidesz az EP-választás után

2024. február 02. 13:22

A magyar kormánypárt az Európai Konzervatívok és Reformerek alakulathoz áll természetszerűleg a legközelebb, bár vannak olyan területek, amelyeken eltérő állásponton vannak.

2024. február 02. 13:22

Az Európai Parlamenti választás után belép a Fidesz az Európai Konzervatívok és Reformerek pártcsaládjába – erről beszélt az olasz sajtónak Orbán Viktor, számol be a HírTV. A magyar miniszterelnök több olasz lapnak is beszélt erről a brüsszeli uniós csúcs idején. Elemzők szerint a magyar kormánypárt csatlakozása hozzájárulhat a Giorgia Meloni olasz kormányfő vezette alakulat megerősödéséhez.

A portál szerint az Európai Konzervatívok és Reformerek alakulathoz áll természetszerűleg a legközelebb a Fidesz, bár vannak olyan területek, melyen eltérő állásponton vannak. Ilyen például Ukraja támogatása, Kijev felfegyverzése.

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

 

 

 

 

 

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. február 03. 16:04
Jó brancs.lesz az is. Egymással versenyezve gyalázzák és alázzák a vétótlan köpcös geci csicskát évek óta.
Szutykok
2024. február 02. 20:06
Kipcsak malac, HOPP!!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Meloni miniszterelnökként nem fordult szembe úgy az Európai Unióval úgy, ahogy azt Orbán tette, szilárdan kitartott Ukrajna támogatása mellett, valamint kilépett a Kína által vezetett Egy övezet, egy út kezdeményezésből is. És Meloni csak akkor engedné belépni a Fideszt az Európai Konzervatívok és Reformisták pártcsaládba, ha Orbán nem akadályozza Ukrajna támogatását.
Szutykok
2024. február 02. 20:01
Csicskák:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Máris megkezdte Meloni összesorosozását a Megafon A központi üzeneteket harsogó Megafon egyből elkezdte gyalázni. A Megafon Központ főszerkesztője, Szarvas Szilveszter szerdán már Meloni árulásáról írt, szerinte az olasz miniszterelnök „sír és picsog”. Szarvas gondolatait Bayer Zsolt azzal osztotta meg a blogján, hogy „igen, sajnálom, de Szilveszternek igaza van”. A néha posztokat hamisító Bohár Dániel szintén arról értekezett, hogy „Melonit elvesztettük”. Majd késő délutánra megszülettek Deák Dániel totálisan önálló gondolatai is, aki a videójában arról beszélt, hogy „Meloni is a sorososta lobbi bűvöletébe esett”.
Szutykok
2024. február 02. 19:50
A kipcsak parazita sehová sem illik be még a széljobbos náciktól is lejjebb van:DD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!