Itt a napibalhék árnyékában szinte elsikkadt a Gyárfás-ügy

2024. február 10. 10:53

Mondhatni, tanulság is lehetne, ha volna itt bárki is, aki levonná a tanulságot.

2024. február 10. 10:53
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Itt a napibalhék és a nagypolitikai szorongás meg szenzációk árnyékában szinte elsikkadt a Gyárfás-ügy. Ami nem önmagáért érdekes, mert akkor csak egy szimpla bűnügyi sztori lenne, hanem mert egy kis szelet közelmúlti történelem. Egy kis ablak, vagy inkább kulcslyuk, mely a figyelmes néző számára bepillantást enged abba a világba, illetve azokba a viszonyokba, amelyek a rendszerváltást és az azt követő két évtizedet jellemezték, s amely minden szempontból megágyazott a nernek. Mondhatni, tanulság is lehetne, ha volna itt bárki is, aki levonná a tanulságot.”

Nyitóképen: Gyárfás Tamás érkezik a bíróságra. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SABOTAGE
2024. február 11. 22:29
Gyárfás= simulékony gonosz kisember, aki azt hitte magárol mindent megtehet!!!! Csak a pénzt látta mindenben, az embert soha nem becsülte!!!! Remélem többet fog kapni jogerősen!!!!
Akitlosz
2024. február 10. 16:15
Tanulságot hiányol a szerző miközben nem tud semmiféle tanulságot sem megfogalmazni. Mi értelme volt ezt a cikket megírni? Ezért fizetik és csak ilyen színvonalú munkára futotta tőle?
Akitlosz
2024. február 10. 16:13
A Gyárfás ügynek még messze nincsen vége, így még korai tanulságot levonni.
pesszimista
2024. február 10. 15:49
Annakidején a Napkelte olyan kommunikációs előnyt jelentett az MSZP-SZDSZ kormánynak, hogy Gyárfás minden ügyét elsikálták. Álságos a libsiknek az a szövege, hogy a Fidesz uralja a médiát, hiszen ott van az internet. Bezzeg amikor az még nem volt , s ők 95% -ban birtokolták az nagyon rendben volt. Egyébként a választók minél többet tudnak meg az ellenzékről, az annál rosszabb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!