Elképesztő dolgokat csinál az ajkai vasember (FOTÓK)

2024. február 21. 09:58

Csodálatos munkákat készít a művész.

2024. február 21. 09:58

Leopold Lászlónak van egy különleges hobbija: fémhulladékból készít különböző szobrokat, művészeti alkotásokat – írja a Vezess. Szemmel láthatóan kedveli a járműveket, mert ez a ragaszkodás sokszor megjelenik a munkáiban.

Közel áll hozzá a steampunk stílus, így a másnak már haszontalan motor- és autóalkatrészek a keze alatt újra megtelnek élettel.

A lap megtudta, hogy a művész valódi kiállításra még nem gyűlt össze elegendő mennyiségű anyag, de egy virtuális albumba összeszedték eddigi munkáit.

Leopold László eddigi munkái közül mutatunk néhányat:

Forrás: Vezess.hu
Forrás: Vezess.hu

 

Forrás: Vezess.hu

A nyitókép illusztráció. Fotó: JAN WOITAS / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AGab
2024. február 21. 13:53
Szó szerint elképesztő...
jóember
2024. február 21. 11:08 Szerkesztve
ihavrilla! "nem tudtam, hogy művészek." Bizonybizony! A mi környékünkön is van egy ilyen művészcsalád, gyönyörű darabokat lehet ott látni, tele az udvar. De ők még ráadásul pazar felhőinstallációkat is bemutatnak szinte minden héten. Zord fekete, pajkos szürke felhőket varázsolnak az égre mindenki csodálatára. Na és a szagok, hát azok leírhatatlanok. Sokat emlegetjük őket.
Burg_kastL71-C
2024. február 21. 10:41 Szerkesztve
Legalsó kép. Mondjuk a Pannónia T-5 motorblokk oldalán a berúgó karon tényleg praktikus megoldás a bicikli fémpedál. Mivel az eredeti taposógumi makacs indításnál lerepült. Viszont, visszarúgásnál amputál bokától.
2024. február 21. 10:21 Szerkesztve
Hú bazmeg. Ha a mandi szerkesztőség mércéje szerint ezek a csodálatos dolgok, nem szeretném megtudni, milyenek a nem csodálatosak. Nagy öröm lehet ilyen mellett lakni. Gondolom nem csak vasat gyűjt, hanem építési törmeléket, bálás géprongyot is. A kertje meg bioorganikus, ami azt jelenti, hogy a parlagfüvet nem nyírja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!