Soha többé nem fogjuk hagyni, hogy Magyarországot az olcsó és kiszolgáltatott munkaerő országaként emlegessék

2024. január 21. 08:36

Orbán a 2010-es hatalomra jutása után az elsők között tette tönkre és lehetetlenítette el a szakszervezeteket.

2024. január 21. 08:36
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Ahogyan nem véletlen, hogy Orbán a 2010-es hatalomra jutása után az elsők között tette tönkre és lehetetlenítette el a szakszervezeteket, úgy nem véletlen az sem, hogy a szociáldemokrata kormány legfontosabb intézkedéseinek egyike lesz a szakszervezetek újbóli megerősítése, az elvett jogkörök visszaadása.

A recept ugyanis egyszerű, ahol van erős szakszervezet, ott van hatékony érdekvédelem, van valódi erkölcsi és anyagi megbecsülés. Soha többé nem fogjuk hagyni, hogy Magyarországot az olcsó és kiszolgáltatott munkaerő országaként emlegessék. Azzal párhuzamosan, hogy emelni fogjuk a béreket, meg fogjuk erősíteni a szakszervezeti világot is. Ez a szociáldemokraták kötelessége, ezt is vállalja az Árnyékkormány programja.”

Nyitókép: Facebook


 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 194 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Unknown
2024. január 28. 09:53
beszélő bojler
mpeter
2024. január 27. 21:08
Olyan sakszervezetet szeretnek, amelyet ők irányítanak. Mint a rendszerváltás előtt, mint a Horn érában, mint a Gyurcsány érában. Sajnos igazi szakszervet ma sincs, mert már el is felejtettük, hogy mire valók. Nem aktív politizálásra, hanem erős és okos érdekvédelemre. Hol a kormány mellett, hol meg vele szemben, a dolgozók érdekei szerint.
Palatin
2024. január 27. 12:09
Dobrev izig-vérig bolsi, még genetikailag is, kívül-belül. Ö az aki legkevésbé kell a magyaroknak. Arrogáns és fennhéjázó fúria a Klára, Büszke nem lehet az Apró családfára. Ha ö hatalmat kap, nagy lesz annak ára, Egész magyarságunk mértéktelen kára. Öt posztokra jelölni örült gondolat, Vele országunk a múltba visszatolat. Nagyapja likvidált ártatlan foglyokat, Árva népünk hőseit, átkozottul sokat. A Dobrev kislány egy galád bajkeverő, Példaképe ki más, mint Rákosi és Gerő, Nö létére duzzad benne pusztító erő, Az unió hátszelében nagy ricsajt ver ő. A szankciós inflációt is Orbánra kenné, Nagyszerű ötlet ez, ha népünk bevenné. De a magyarság sosem volt oly botor, Hogy átverje öt egy szélhámos lator. Egész társulatuk húzzon a pokolba. Ö terelne minket közös, bús akolba, Ehhez őnagysága lenne a trójai faló. A bolsik világa nem magyarnak való.
Nemkellnév
2024. január 24. 15:44
Dobrev Klára bármit mond, tesz, mióta politizál, maga a megtestesült amatőrizmus, fenyegető attitűddel spékelve. Az emberbe vetett hit teljes hiánya az övé. Nem érdekli más, csak az elismertség meg a pénzen számolt hatalom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!