Nekünk még terroristából is csak a lúzerek jutnak

2024. január 24. 20:09

Azt tervezték, hogy fegyverrel fogják megdönteni Orbán Viktor hatalmát!

2024. január 24. 20:09
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Hát ez a sztori frenetikus! A népszámlási adatokból ugye nemrég kiderült, hogy Magyarországon 2439 személy szkítának vallja magát és azt állítja, hogy családi körben szkítául beszél. Csakhogy a nyelvészek kutatásai szerint alig maradtak fenn szkíta szövegemlékek, az ismert – kb. egy tucatnyi – szkíta kifejezés szinte mind névszó, többségük személynév. No, hát ebből összerakni egy beszélhető nyelvet, nem kis teljesítmény! A tavalyi évben még azzal is igyekeztek feltűnést kelteni, hogy el akarták érni, hogy elismert nemzetiségi kisebbséggé válhassanak Magyarországon. Csakhogy a Magyar Tudományos Akadémia szembesítette őket a lehangoló valósággal, idézem: »nem állnak fenn sem a fizikai, sem pedig a törvényi feltételei annak, hogy a több mint két évezrede a történelem színpadáról eltűnt szkítákat (…) ma is élő, saját hagyományait és nyelvét örző honos nemzetiségként lehessen elismerni Magyarországon«. Hát, ehhez képest most meg azt tervezték, hogy fegyverrel fogják megdönteni Orbán Viktor hatalmát!

150 rendőr, 10 helyszínen, a kivonuló rohamosztagosokkal (TEK) megerősítve az éjjel le is csaptak rájuk. Összesen 11 emberrel szemben intézkedtek, közülük nyolcat – hét férfit és egy nőt – gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók, majd egy 53 éves murakeresztúri, egy 68 éves veszprémi és egy 88 éves váci férfit őrizetbe vettek. Próbálom vizualizálni a jelenetet!”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: képernyőfelvétel 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Spiritmonger
2024. január 25. 23:16
Gondolom a derék szkítáknak beütött a herbál a kannásborra. Azért ez a mutatvány messze van a terrorveszélytől.
OneiroNauta
2024. január 25. 22:11
"Nekünk még terroristából is csak a lúzerek jutnak." Női teológusokból meg a teljesen hibbantak...
SyncBaer
2024. január 25. 20:33
Hurrá!! Ha ezután bármilyen fegyveres csoport létezése tudomására jut a rendőröknek, nagyon szeretném, hogy téged küldjenek ki hozzájuk Rita. Előtte, neked, mint vizuális típusnak, bemutatnám, milyen a gyomorlövés, vagy a karddal vágott seb, tuuuudod, hogy ne ott kelljen elképzelned...
lajajakab11
2024. január 25. 18:51
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA golyóval! Körönként metiles VODKA " KREMLIN Special Stalinskaya" grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!