Mi folyik itt Nógrádban? – a 226-tal száguldó ferraris után egy 114 kilométer/órával repesztő sofőrt fogtak el

2024. január 20. 15:31

Rövid időn belül ez már a második ilyen eset a vármegyében.

2024. január 20. 15:31

Az Infostart beszámolója szerint január 16-án, kedden délelőtt Ludányhalászi Rákóczi útján, lakott területen belül a megengedett 50 kilométer/órás sebesség helyett 114 kilométer/órás tempóval haladt járművével egy sofőr. A közlekedési járőrök  –

169 ezer forint közigazgatási bírságot és 6 közlekedési előéleti pontot szabtak ki. 

A portálon hangsúlyozzák: a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság megelőzési célzattal továbbra is közzéteszi a legkirívóbb sebességtúllépésekről készített felvételeket. Rövid időn belül ez a második kirívó gyorshajtás a vármegyében, ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, két héttel ezelőtt egy másik sofőr a megengedett 110 km/h helyett 226 km/h-val repesztett a főúton.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: police.hu

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2024. január 21. 09:15
Nem kell kőgazdagnak lenni, hogy valaki vegyen egy 200-350 Le-s autót. Elég hozzá 3-4 Millió, de kevesebb is! Gond az, hogy nem látok cigányt az oktató autókban! Miért? Honnan szerzik a jogsit, a benzint, a drogot, a kocsit??? Honnan? Ja a vezetéshez nem kell jogsi, nem az vezet. Akkor le kell zárni 10-20 évre! Majd meggondolja. Ja, emberért adnak 2-5 évet, na ez a vicc. Szar a törvény, védi a gecziket, a zsaruknak meg kuss van, azokkal izmoskodnak, akikkel nem kellene. Majd ha megfogják a jampect és karóba húznák ott a kocsija mellett, ok, durva, de minumim gumibottal orrba basznák, lehet hatásosabb lenne, mint pár tíz vagy százezer ft, amit a főutakon a kurváik 1 óra alatt összeszopnak. És nem csak cigány, hanem a perifériára került fiatalok, akik szar családban nőttek fel, akik olyan iskolai környezetben nevelkedtek, ahol bolondok lettek. Szisztematikusan kell ezeket a senkiket kiszedni a társadalomból, nemre, vallásra, származásra, szexualitásra tekintet nélkül.
nemecsek-3
2024. január 20. 22:39
Bemegyek a bankba, szándékosan, késsel megfenyegetem a pénztárost -közveszélyokozás- elviszek két autó árát-károkozás- és még meg sem sérült senki de úgy vágnak börtönbe 5 évre, hogy csak úgy füstölög. Itt meg kap 6 darab büntipontocskát, azaz közölték vele implicit, hogy még 2 lehetősége megmaradt Ez a jog megcsúfolása
NeMá
2024. január 20. 20:32
Ráhibáztam? Elértek oda is az útfelújítások és új aszfalt lett?
Zsolakomarom
2024. január 20. 19:01
114-el repeszto.... ahol kilometerre a pusztaban van a falutabla, ott en is ennyivel szoktam repeszteni no es ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!