Megaláztak és meztelenül táncoltattak a jéghidegben egy pécsi hajléktalant

2024. január 11. 08:31

Miután értékeit elvették és megalázták a sértettet, a gyanúsítottak bántalmazni kezdték, testszerte ököllel ütötték és rugdosták.

2024. január 11. 08:31

A Pécsi Járásbíróság 2024. január 9-én elrendelte két fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a bűncselekmény elhárítására fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás bűntette alapos gyanúja miatt – olvasható a Pécsi Törvényszék oldalán.

A történtek szerint 2024. január 7. napján egy korábban munkabalesetben megsérült férfi enyhén ittas állapotban aludt Pécsett egy közterület füves részén, amikor két szintén ittas állapotban lévő gyanúsított odament hozzá és felébresztette, hogy kérdőre vonja miért alszik ott, majd pénzt követelt tőle. 

A sértett közölte, hogy nincs pénze, a gyanúsítottak azonban felszólították, hogy pakolja ki a zsebeit és fenyegetéssel rávették, hogy vegye le több ruhadarabját. Az egyik gyanúsított a melegítőből elvett egy darab öngyújtót, valamint 3000 forintot is eltulajdonított.

Miután a sértett valamennyi ruhadarabját levette annak ellenére, hogy akkor már nagyon fázott, különböző utasításokat adtak neki, hogy hogyan táncoljon, majd a sértettnek a gyanúsítottak kezéből kellett megenni különböző földről felszedett magokat.

Miután értékeit elvették és megalázták a sértettet, a gyanúsítottak bántalmazni kezdték, testszerte ököllel ütötték és rugdosták, melynek következtében a sértett koponyazúzódást szenvedett. A bántalmazás közben az egyikük felszólította társát, hogy hagyják abba, majd a sértettől eltulajdonított készpénzen egy közeli boltban sört vásároltak és folytatták az italozást. A gyanúsítottak büntetlen előéletűek, azonban egyikükkel szemben más büntetőeljárás is folyamatban van.

Nyitókép: Pixabay

 

 

 

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2024. január 11. 19:13
Na, pl. az ilyen patkányokat kell egy életre elkülöníteni a társadalomtól. Így vagy úgy.
no-orban
2024. január 11. 13:04
C. tipusú?
atti64
2024. január 11. 11:14
Ha én lennék a biro biztos elátkoznák azt a napot mikor megszülettek.
Spiritmonger
2024. január 11. 09:43
Ezt a két frájert nyilvánosan addig kell verni, amíg kezük-lábuk összetörik, majd utána addig kell folytatni a verést, amíg épp csak lélegeznek. Soha többet nem fordulna elő hasonló eset.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!