„Isten megbocsát, de az ukránok nem” – halálosan megfenyegették Szijjártó Pétert

2024. január 23. 10:30

„Magyarok, gyűlöljük a kormányotokat, amely továbbra is mindent megtesz azért, hogy elveszítsük a háborút” – írták a külügy ukrajnai képviseleteinek címzett e-mailben.

2024. január 23. 10:30

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter január 29-én találkozik Ungváron ukrán kollégájával, Dmitro Kulebával.

Szijjártó ezzel kapcsolatban korábban kijelentette, abban bízik, hogy a találkozón sikeresen végig tudják venni a legfontosabb kétoldalú kérdéseket, elsősorban a kárpátaljai magyar nemzeti közösség korábban elvett jogainak ügyét, valamint a két ország közötti kapcsolatok hosszú távú jövőjét.

Az Index kedden arról számolt be, hogy információik szerint a találkozó közeledtével a Külgazdasági és Külügyminisztérium ukrajnai képviseletei egy ukrán nyelven íródott e-mailt kaptak, amelyben

életveszélyesen megfenyegették Szijjártó Pétert.

Az üzenetben ezt írták: „Magyarok, gyűlöljük a kormányotokat, amely továbbra is mindent megtesz azért, hogy elveszítsük a háborút. Azt hiszitek, hogy a miniszteretek az Ukrajna elleni támadások után csak úgy eljön hozzánk? Mi nem így gondoljuk. Január 29-én tehát robbanásveszélyes üdvözletre számíthatnak. Egy páncélvonat nem fogja megmenteni önöket. Javasoljuk, hogy adjon megrendelést egy temetkezési irodának, hogy elkezdhessék elkészíteni a koporsót Szijjártónak, és az illeszkedjen a magasságához.

Isten megbocsát, de az ukránok nem”

– olvasható a külügy ukrajnai képviseleteinek címzett e-mailben.

Nyitókép: JOHN THYS / AFP

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 351 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zimmezumm
2024. január 28. 23:55
Petya ne menj az ukránokhoz, nehogy bajod essen mert azok mindenre képesek. Te egy rendkívül talpra esett komoly tudású ember vagy.Még rövid ideig is nehéz lenne téged helyettesíteni. Vannak a kormányban még jó kvalitású szakemberek ,de nehéz lenne választani közülük. Ne menj oda légyszíves!!
zsolti123
2024. január 24. 15:25 Szerkesztve
Ilyenekhez szeretne menni Szíjjártó? "Magyarok is lehettek a lelőtt orosz repülőgépen" https://magyarnemzet.hu/kulfold/2024/01/magyarok-is-lehettek-a-lelott-orosz-repulogepen Orbán Viktor pedig a halállistán=mirotrovec Az ukránok lelőttek egy ukrán hadifoglyokat szállító orosz repülőgépet Belgorodban + videó A fedélzeten az ukrán fegyveres erők 65 elfogott katonája, a legénység hat tagja és három kísérő tartózkodott.
Intel
2024. január 24. 14:16
Álprobléma.
Menő manó
2024. január 24. 05:10
Ez a fenyegetés egy NATO országot ért, ha beváltják, akkor ukrajna megtámadott egy NATO országot, ugye? Onnantól semmilyen még humanitárius segítségnyújtásra se számítsanak, mert hadban állnak velünk. Ki az ukránokkal Magyarországról, felmondani a nyugdíj fizetési szerződést, amit még a szoci érában kötöttek. Minden ukránoknak nyújtott támogatást megvonni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!