Ilyen közelről még nem láthatta, hogyan kapott bele a tűz a ValMar énekesének hajába (VIDEÓ)

2024. január 22. 11:52

Néhány szemtanú szerint még a közönség soraiban is lehetett érezni az égett haj szagát.

2024. január 22. 11:52

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Valkusz Milán, a ValMar együttes tagja kisebb balesetet szenvedett szombat este, mikor a Papp László Budapest Sportarénában koncerteztek. Az előadó épp a színpad szélén énekelt, amikor túl közel ment a pirotechnikai eszközhöz, amely éppen akkor lökte ki magából a lángot, amikor az énekes fölé hajolt.

Valkusz a baleset után hosszú másodperceken át fájlalta az arcát, sőt

néhány szemtanú szerint még a közönség soraiban is lehetett érezni az égett haj szagát. 

Az énekes a történtek után lesétált a színpadról, hogy megmosakodjon, de később visszatért, így vélhetően komoly sérülést nem szenvedett.

Időközben a TikTok közösségi oldalra felkerült egy közeli felvétel is az esetről, amelyen jól látható, hogy a láng valóban belekapott Miló hajába, aki ijedten hátra is hőkölt a színpadon.

A videót alább tekinthetik meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2024. január 22. 12:35
Mit kell ennyit csámcsogni ezen a szerencsétlenen..
Neduddgi
2024. január 22. 12:33
Ez a vég.Megöregedtem,55 éves vagyok.De erről a zenekarról én még nem hallottam.Pedig sokszor hallgatok zenét itthon a hifin.Igaz ,változott az évek alatt az izlésem,megmaradtam a 70-es évek zenéinél.Na meg mostanság jazz ami érdekel.
kizokkentido
2024. január 22. 12:02
ValMARHA
letsgobrandon-2
2024. január 22. 11:54
ki ez ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!