Futótűzként terjed a neten Csintalan dermesztő bejelentése, megfagyott a levegő a stúdióban

2024. január 16. 09:25

Az egykori bukfenckirály a következőket mondta, kapaszkodjanak meg.

2024. január 16. 09:25
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„A Magyar Hang Kötöttfogás című műsorában illusztris vendégek gyűltek össze egy jó kis kormányszapulásra. Pörzse Sándor volt a műsorvezető, Csintalan Sándor, Konok Péter, Balogh Gábor és Dévényi István voltak a meghívott vendégek. A szokásos ellenzéki siránkozás, szokásos baloldali témafelvetések mellett, Csintalan Sándor a rendíthetetlen, eltántoríthatatlan ideológiai elkötelezettséggel bíró megmondóember elvitte a show-t a társai elől. Ugyanis olyat mondott, amitől pestiesen szólva égnek állt a haja a vendégeknek, de a műsor nézőinek is. Az egykori bukfenckirály a következőket mondta, kapaszkodjanak meg:

»[…] Konkrét élményem, hogy van a környéken egy olyan trafik, ahol azért nem lehet bizonyos fajta cigarettát kapni, mert én rendszeresen azt veszem. Nem viccelek. Megmondták. Ide azt a cigarettát nem lehet. […]«

Ezt nem viccként mondta, mielőtt valaki ezt feltételezné. Ez az ember ezt halál komolyan így gondolja, meg van róla győződve, hogy a gonosz, bosszúszomjas Orbán, ilyen aljas, még arra is van ideje, hogy az ő dohányzási szokásait feltérképezze, majd körmönfont módon eltiltatja az adott márkát a hozzá legközelebb eső trafikból, hogy távolabb kelljen mennie a Sándornak, ha elfogy a bagója.”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. február 01. 07:46
Le kell szokni a dohányzásról én akkor leszoktam amikor Kádárék 16Ft-ról 20 Ft-ra emelték a cigaretta árát.
Krupp Skya
2024. február 01. 07:42
"A Magyar Kétfarkú Kutya Párt nyomkövetőt rakott egy nemzeti konzultációs válaszborítékba, hogy megnézzék, merre visz az útja. Megdöbbenve tapasztalták, hogy a határidőig feladott boríték még a postán volt, amikor a kormány már kihirdette a végeredményt. A párt egyik passzivistája egy Apple AirTag nyomkövetőt helyezett el a „szuverenitásvédelmi” Nemzeti Konzultáció válaszborítékjába, majd feladta a postán, még a határidő lejárta előtt." Nyomkövetőt helyezem el a kétfarkú kutya párt egyik farkára és még bent volt a nyomkövetős farka a lánykutyában amikor eredményt hirdettek hogy megvannak a kiskutyák. Én is tudok ilyet.
cutcopy
2024. január 28. 17:32
Mindenki magából indul ki, Csintalan et. tuti van ennyire piti..
optimiska-2
2024. január 17. 02:28
Az Úr gondoskodik a hülye csintalan egészségéről. Mert kellenek a hülyék!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!