Elege lett Bujtor István fiának: „Az a dolgom, hogy leírjam az igazságot”

2024. január 02. 11:20

„A vadkapitalizmus idején apám volt az egyetlen gyártó, aki soha egy fillérrel nem tartozott senkinek” – írja Bujtor Balázs.

2024. január 02. 11:20

Ez bizony nem így történt – kezdi Facebook-bejegyzését Bujtor Balázs, Bujtor István fia, arra a Blikk-cikkre reagálva, miszerint édesapja kaszálta el a Szomszédok című sorozatot.

A Magyar Televízióval folyamatos csaták voltak, éveken át küzdött Apám egy újabb évadért, sokáig sikeresen

– fogalmaz a színész fia. Mint írja, az akkori elnök világosan megmondta 1999 nyarán: nem lesz újabb, a Szomszédokat mindenképpen lezárják.

„Az anyagi dolgokról: Apám cége gyártotta a Szomszédokat, ilyen minőségben volt producer. Még egyszer: Apám a gyártásért felelt, a pénzt a sorozatra a Magyar Televízió adta, a vége felé már nem annyit és szinte sosem időben, ezért volt a fizetéscsökkentés az utolsó évadok idején” – olvasható a bejegyzésben.

„Utóirat: a vadkapitalizmus idején Apám volt az egyetlen gyártó, aki soha egy fillérrel nem tartozott senkinek, kérem jelentkezzen olyan stábtag, aki nem örömmel és időben kifizetve dolgozott vele” – írta Bujtor Balázs.

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
coyote-0
2024. március 14. 08:22
"miszerint édesapja kaszálta el a Szomszédok című sorozatot" Már ezért kitüntetést érdemelne.
Búvár Kund
2024. január 03. 07:29
A Szomszédok csak addig volt jó, ameddig nem volt más csatorna. Mondjuk a "barátokköztetet" meg "jóbarosszbant" vagy a később megjelent magyar napi sorozatokat még így is toronymagasan verte. Még mindig inkább vágási feri panelproli nyafogása, mint az éjjelnappalbukarest fiataljai...
egy genetikusanalattvaló
2024. január 02. 20:52
"Gullwing 2024. január 02. 11:31 Hát igen akinek a személyes jóbarátja volt Németh Miki.....még a hajóját is ő vette meg anno, a Rabobánt. " Sem Bujtor István sem Németh Miklós tulajdonában nem volt a Rabonbán. A rendszerváltás után az MKB Bank hajóklubjáé volt, Bujtor volt a kormányosa. Az MKB-tól a hajót az eredeti tulajdonos Ugron Gábor ükunokája vásárolta vissza.
Globalfake
2024. január 02. 19:28
a halálát is tisztázhatnák már..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!