Egységes Diákfront: „A kormány megígérte a 32 százalékos béremelést, és most el akarják venni! Basszák meg!”

2024. január 11. 19:26

A szombati tüntetést reklámozó videót a PDSZ is megosztotta.

2024. január 11. 19:26

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) közösségi oldalán osztotta meg az Egységes Diákfront szombati tüntetést reklámozó videóját, amelyben a szervezet elnökségi tagja, Perlaki-Borsos Noel azt mondja, hogy 

a kormány megígérte a 32 százalékos béremelést, és most el akarják venni! Basszák meg!”

 

Korábban a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Gulyás Gergely bejelentette, a tanárok és óvópedagógusok január 1-jétől 32,2 százalékkal keresnek többet.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: illusztráció / Kurucz Árpád/AFP


 

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. január 13. 08:58
Azokat a szemeteket, akik állandóan felhergelik ezt a tudatlan népséget börtönbe kell zárni!
papalimapapa
2024. január 12. 11:07
Ez a takonypóc melyik kisegítő iskolából szökött? Biztos sokat térdepeltették a sarokban. Érzelemszegény, PC előtt rohadó, beszűkült agyú fogalmatlan tizenéveseket ugrasztottak ki az utcára. Végre egy buli! Az összes pedagógus kotonba bújtatott tüntikézés ilyen. Kamu az egész. Nics értékelhető célja. És mivel eddig nem értek el semmit, hát betolták a frontvonbalba a gyerekeket. Undorító! Láttunk ilyet Röszkénél, amikor a szír migránsok kisgyermekeket maguk elé tartva rohamozták meg a határkerítést, amikor kisgyermeket magukkal rántva henteregtek a sínek között. Lehet hányni!
Janika50
2024. január 12. 11:07
Muszály nekik valami feltünöt produkálni. Nem baj, ha nem igaz, majd a tudatipar azzá teszi. Ha nem szerepelnek, nem jön az ingyenpénz Mr-Misiss Alexanndra Szorosz és alattvalóitol. És ha nem jön az apanázs, esetleg dolgozniuk kell. Ismerve őket, jobb ha nem csinálnak semmit, -maradjanak a trágár ugatásnál- mert ha bármit tesznek, az garantáltan rossz lesz. És természetessen a hibát, mint mindig, nekünk kell kijavittani.
Jose
2024. január 12. 10:14
Ez a hír egy szar. Csak a lényeg hiányzik belőle: Honnan veszi bárki, hogy el akarják venni a fizetésemelést? A kiscsókák se mondják. Ennyi eszük van. Gondolom, muciológusnak készülnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!