Botrányosan bántak egy autista kisfiúval egy III. kerületi óvodában

2024. január 29. 23:00

Több órán át ordítoztak vele és Mauglinak hívták az ötéves fiút. A helyi tankerület felmondott az érintett dolgozóknak.

2024. január 29. 23:00

Folyamatosan kiabáltak vele, Mauglinak hívták, és édesanyja szerint be is zárták valahova – számolt be az RTL híradója arról, hogy minősíthetetlen módon bántak egy ötéves, autizmussal élő kisfiúval abban a III. kerülti óvodában.

Egy hangfelvétel is előkerült az eset kapcsán

Egy az RTL birtokába jutott hangfelvételen hallható, ahogy

folyamatosan ordítoznak a kisfiúval, valamint többek között Mauglinak hívják.

A RTL-nek a gyermek édesanyja is nyilatkozott. Elmondása szerint már korábban érezte, hogy nincs minden rendben az óvodában, mivel a fiú viselkedése megváltozott, és félt bemenni a csoportszobába. Az édesanya elmondta azt is, hogy többször is megpróbált beszélni az óvoda igazgatójával, de egyszer sem tudta elérni.

A család a történteket követően úgy döntött, másik intézménybe fogják vinni a kisfiút. Az illetékes tankerület pedig vizsgálatot indított az ügyben.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Getty Images /  Tatiana Maksimova

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. január 30. 18:45 Szerkesztve
A család médiának szánt verzióját olvashattuk, akik a beteg - szellemi sérült - gyereküket rásózták az önkormányzati intézményre és az egészséges - normális - gyerekekre. Ez nyilvánvalóan hiba, sőt, aljasság volt. Egy normál ovi nem ilyen beteg gyerekekre van berendezve, nem is szólva az ovisokról, akik farkasfalkaként marják a deviáns, gyenge, sérülékeny társaikat és az ovónőkről, akik nem elmeotthoni ápolók, vagy pszichiáterek és nem tartozik a munkaköri feladataik közé elmebeteg, deviáns gyerekek gondozása, fejlesztése. A felelösség tehát első sorban azoké, akik odaengedték ezt a beteg gyereket, a sorban azok követik, akik befogadták, majd a sor végén vannak azok, akikre rásózták és akik idegeit gyilkolta a többi 30 hülyegyerekkel, akiknek a harmada szintén nem oviba való, hanem kisegítö intézménybe. Remélem a kirúgottak szarrá perelik az intézményt és vezetőit, meg a kiváló médiakapcsolatokkal visszaélő, rossz hírúket keltő aljas zsidó kurvát is. Nagy eséllyel nyernének.
Rodolfo
2024. január 30. 13:40
Szegény kis krapek, remélem hamar felépül. Öt évesen még simán felépülhet ebből, nem lesz olyan maradandó nyoma, mint mondjuk egy 8-10 éves gyereknél. A kérdés most az is lehetne, hogy csak ez az egyetlen ügy ami kiderült, vagy van ezen felül több hasonló történet az ominózus óvodában? Biztos csak az óvónő volt az elkövető? A dajkákkal mi lesz? A dajkáknak még érettségi se szükséges hogy gyerekek mellett dolgozhassanak, csak szólok.
nemecsek-3
2024. január 30. 13:34
Nos ilyeneken nem fog a pedagógus béremelés változtatni. Még jó 5-6 év mire el lehet esetleg kezdeni szelektálni.
szintetikus
2024. január 30. 12:35 Szerkesztve
Szerencséjük volt, vidéken vagy lincselés a vége vagy a rendőrök mentik meg őket a családtól. Egyébként tiltsák el őket bármilyen hasonló foglalkozástól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!