A Momentum képviselői keretből fizette Kajdi Csaba útját Strasbourgba

2024. január 15. 20:31

A párt szerint nincs szó szponzorációról.

2024. január 15. 20:31

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Donáth Anna momentumos EP-képviselő Kajdi Csaba influenszerrel utazott Strasbourgba. A párt most a hvg érdeklődésére azt közölte, hogy az influenszer repülőjegyét és szállásköltségeit képviselői keretből – tehát közpénzből – finanszírozzák. A Momentum közlése szerint

az influenszer azért kíséri el Donáth Annát, hogy tartalmat gyártson az EP-képviselővel,

és így ismertessék meg a strasbourgi munkakörülményeket és az európai törvényhozás folyamatát az emberekkel. 

A párt kijelentette, hogy az együttműködés nem szponzoráció keretében történik, tehát nem fizetett együttműködésről van szó.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Kajdi Csaba Facebook-oldala

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. február 16. 18:28
A fidesznél minden az adófizetők pénzéből megy …🤮🤮🤮
KBA98
2024. január 16. 17:33
Szóval a buzi a tartalom?
mondeos
2024. január 16. 10:16
Nagy összegben merek fogadni,hogy Molenbeekbe nem fognak elmenni "tartalmat gyártani", pedig bemutathatnák a sikeres integrációt, hátha a magyarok is kedvet kapnának a befogadásra. Jut eszembe Libsik! Ha Brüsszelben nem tudnak megbirkózni az integrációval (Lásd Molenbeek) akkor hogyan képzelitek el, nekünk miért és hogyan sikerülne?
mondeos
2024. január 16. 08:12
Képzeljük el az alábbi hírt: "A Fidesz képviselői keretből fizette Tóth Gabi útját Strasbourgba. A művésznő azért kíséri el Deutsch Tamást, hogy tartalmat gyártson az EP-képviselővel" Tovább nem folytatom, mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy mi menne a FOS-ban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!