A közlekedési területnek sürgősen egy kompetensebb vezetőre lenne szüksége

2024. január 08. 21:22

Nagy a baj.

2024. január 08. 21:22
VEKE (Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület)
VEKE (Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület)
Facebook

„Lázár János építési és közlekedési miniszter bejelentette, hogy a továbbiakban nem indul egyéni képviselőként a választásokon. Ez arra utalhat, távozik a nagypolitikából és inkább visszamenne Hódmezővásárhelyre polgármesternek. Anno a miniszterelnök onnan »kérte el« kormányfeladatokra, most lehet, visszaadja. Az, hogy meddig marad miniszter, nyilván a választásoktól is függ majd (polgármester pl. nem lehet sem ogy. képviselő, sem kormánytag), de kétségtelen, sok sikert nem igazán tud felmutatni.

A közlekedési beruházások leállítása, az intézményrendszer felszámolása, a vasúti mellékvonalak bezárása, a HÉV-ek műszaki összeomlása, a Budapest-bérlet kinyírásának szándéka és ezzel szavazópolgárok százezreinek magára haragítása nem tudjuk, mekkora szerepet játszott a döntésben, de a törvényjavaslatainak sorozatos megvétózása is mutatta, nem igazán talált szövetségesekre a kormányban sem. Lázárt a kormánypárt »dúvadjának« írta le mindenki, és mindenkit folyamatosan alázó vezetési stílusa miatt alig vannak, akik hajlandóak vele dolgozni.

Az biztos, hogy egy ilyen bejelentés a jelentős meggyengülését mutatja, mostantól béna kacsa, vagy máshogyan fogalmazva politikai hulla. A közlekedési területnek sürgősen erősebb érdekérvényesítő képességű és kompetensebb vezetőre lenne szüksége, mert igen nagy a baj ....”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Lázár János Facebook-oldala 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
papalimapapa
2024. január 10. 16:24
Szóljatok a bárgyú barom Karácsonynak! Majd ő! Van még pár ezer darab zöld karója a Városházán raktáron.
salátás
2024. január 09. 11:57
vekééknek azzal nincs problémája,hogy butapest nem fizeti ki a számlákat,ez naaagyon érdekes
konfucius
2024. január 09. 11:06
Gusztustalan, amit a veke művel. Ennek semmilyen szakpolitikai célja nincs, kizárólag a kormány elleni hisztériakeltés. Azt javaslom, ne vekengjenek tovább, ők nem tényezők.
bagoly-29
2024. január 09. 09:45
A VEKE miért csak most szólal meg? Ja, ez is olyan, mint a Levegős álcivil micsoda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!