A honvédelmi miniszter tartalékos katonaként vizsgázott

2024. január 26. 06:43

Szalay-Bobrovniczky Kristóf sikerrel vette az akadályokat.

2024. január 26. 06:43

Videót tett közzé Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a Facebookon, amelyből kiderül, hogy a miniszter továbbra is alkalmas tartalékosnak. „Nem csak honvédelmi miniszterként, de tartalékosként is kötelességemnek érzem a haza szolgálatát” – mondja a rövid videóban a miniszter. Hozzáteszi, hogy Kecskeméten fizikai és egészségügyi felmérést végeztek rajta.  

Fekvőtámaszban maximális pontot sikerült elérnem”

 – hangsúlyozta Szalay-Bobrovniczky Kristóf, de úgy tűnik, minden más is sikeres volt, hiszen a minisztert végül önkéntes műveleti tartalékos katonának alkalmasnak találták.

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lájkbajnok
2024. január 26. 12:17
Akkor most már odabaszunk a svédeknek! Bobri, Veres alzrds, Gazsi! Előre!
bunko-jobbos
2024. január 26. 10:17
Komoly vizsga lehetett. :-)))))))))))) Égő, hogy a párttitkárnak nincs érettségije, ezért gyorsított érettségire küldik. Kérdezi a bizottság elnöke földrajból: -Mi Ausztria fővárosa? -Párizs. -Elnézést, Franciaországot akartam kérdezni. :-)))))))))) Azt meg nem felejtjük el ennek a fasznak, hogy a Petőfi-emlékévben átnevezte a Petőfi-laktanyát Mária Teréziára. Hogy rohadjon meg (mondom fideszesként).
Sulammit
2024. január 26. 09:11
Sportos, akárcsak Alexandra. Aki kevesli lehet felülmúlni a teljesítményét, de lovaglásban és teniszben is ám!
Genusnextgen
2024. január 26. 08:53
Gyorsan leellenőriztem Bobi Buksi teljesítményét a 10/2015. (VII. 30.) HM rendeletben (a katonai szolgálatra való egészségi, pszichikai és fizikai alkalmasságról, valamint a felülvizsgálati eljárásról). Ne legyetek rá túzottan büszkék Buksikáim. A követelményszint az ő korosztályában már enyhén szólva is alacsony.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!