Reagált a Fidesz arra, hogy Gyurcsány 20 évig kormányozna

2023. szeptember 14. 11:16

„A baloldalon egy főnök van. Gyurcsány a neve. A magyarok őt már jól ismerik. Továbbra sem kérünk belőle!” – szögezte le Hollik István.

2023. szeptember 14. 11:16

Gyurcsány Ferenc a hvg-nek adott interjújában elmondta, „húsz évig kell kormányoznunk, hogy el tudjuk takarítani a mocskot”. Hollik István Facebook-oldalán reagált a DK-vezér szavaira.

A kommunikációs igazgató szerint három dolog derült ki az interjúból. Egyrészt, „az őszödi szemkilövető továbbra is itt van köztünk. Most is ő a főnök, a külföldről pénzelt baloldal vezére, ő jelöli ki merre van az előre”.

Hollik megállapította, hogy Gyurcsány hosszú távra tervez, „esze ágában sincs feladni és visszavonulni, még annak ellenére sem, hogy a magyarok 13 éve sorozatosan megerősítik választásról választásra, hogy nem kérnek belőle és dollárbalos sleppjéből, miután tönkretették az országot 2010 előtt”. Hozzátette,

gátlásai továbbra sincsenek.

Kijelentette, hogy amíg nem ő kerül hatalomba, addig minden eszközzel akadályozni fogja a Magyarországnak és a magyar családoknak és tanároknak jogosan járó uniós források kifizetését” – írja Hollik.

A baloldalon egy főnök van. Gyurcsány a neve. A magyarok őt már jól ismerik. Továbbra sem kérünk belőle!

– szögezte le a kommunikációs igazgató.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cccbasatu
2023. szeptember 20. 08:59
Orbán óriási hibákat vétett bel és külpolitikai síkon de ezen is túltesz az a gazdasági rombolás amit elkövetett és elkövet!Ez meg is látszik az ország morális állapotán.Itt mindenki mindenkinek az ellensége .Nos Orbán és Gyurcsány egyik fő programja hogy eszt a tarthatatlan állapotot fenntartsa.Szóval ennek csak a teljeskörü összefogás vethet véget.Azaz kirúgni a kormányt fideszestől és kirúgni eszt az ellenzéket is maradéktalanul.Szóval kell egy olyan párt amely makulátlan hazafias és egységbe kovácsolja a nemzetet.Ha ez nem történik meg rövid időn belül akkor ez a nemzet eltűnésével és kipusztulásával járhat.
ptrfarkas43
2023. szeptember 15. 09:43
Elszomorító, hogy Schiffert az amerikaiak eltávolították a politikából, így Feri maradt az ellenzék legértelmesebbje. Ne felejtsük 4 év után önként távozott, mert az imf megszorításait nem akarta összekötni saját teljesítményével.
Palatin
2023. szeptember 15. 00:27
A DK nem remény, hanem merény (merény = merénylet, régies, irodalmi nyelvben.) Mitöbb a DK az ország belsö ellenségeinek szemétgyüjtö telephelye. "Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Vajon a ti szemetekben ez oly szépen fest-e? Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál mégis egy újabb esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, bőröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kívánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves, éhenkórász jenki."
jooeee
2023. szeptember 14. 18:59
Egy tróger zsidó komcsi. Az volt mindig és az is marad. Ilyen hányadékra a magyaroknak nincs szüksége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!