Lagzi Lajcsi jövőjét már a védőügyvédje sem látja fényesnek

2023. szeptember 06. 07:31

Minden valószínűség szerint börtönben kell maradnia Galambos Lajosnak.

2023. szeptember 06. 07:31

Galambos Lajost mentővel kellett a baracskai börtönből a berettyóújfalui központi kórházba szállítani május elején. A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy éppen ezért otthonápolási őrizet iránti kérelmet nyújtott be Lagzi Lajcsi ügyvédje, aki szerint hiába romlik folyamatosan Galambos Lajos állapota, jogerősen elutasították az otthonápolási kérelmét – írta meg a Blikk.

Ügyvédje szerint Lajcsi részben vagy egészben önellátásra képtelen lenne a börtönben

„Meg tudom erősíteni a híreket, sajnos, valóban így történt. A döntés lényege az volt, hogy mivel a büntetés-végrehajtás orvosa nem tartotta megalapozottnak azt a felvetést, hogy

ügyfelem részben vagy egészben önellátásra képtelen lenne a börtönben a mindennapi életvitele során,

a bíróság arra az álláspontra helyezkedett, hogy elfogadja a bv orvosának ajánlását” – erősítette meg Galambos Lajos ügyvédje, dr. Csontos Zsolt  a Székesfehérvári Törvényszék másodfokú tanácsának döntését.

Az ügyvéd kiemelte, hogy bár a mostani döntés jogerős, ez ellen fellebbezni nem lehet, ha a következőkben drasztikus egészségromlás áll be Lajcsi állapotában, újra lehet vizsgálni az ügyét.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI Fotó: Lakatos Péter

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
snfbvksan
2023. szeptember 07. 12:46
Lajcsi bűnénél sokszorta súlyosabbakat, erőszakos bűncselekményeket úsznak meg felmentéssel vagy felfüggesztettel. Emberek, állatok megölése, megerőszakolása, kínzása elmegy. De Lajcsi a korrupt állammal összefonódó, politikusokat pénzelő, kegyencek által birtokolt energia szolgáltatókat lopta meg. Az ő esetében statuálás a lényeg! (Back to the '50s)
nemecsek-3
2023. szeptember 06. 13:29
Ki a fenét érdekel még Lajcsika? Nem unják? A mai bírósági gyakorlatot látva maximum felét kapta annak ami normál esetben járna. Sorban kapom a sírógörcsöt.
pesszimista
2023. szeptember 06. 11:50
Lajcsi , nyilván ügyvédi tanácsra- , igyekszik a minél szánalomra méltóbb beteg ,elesett embert játszani, hogy részvétet ébresszen. Nagy vagyona viszont akadályozza ebben. Azt is sokan tudják, hogy a gázszolgáltató az össz gázfogyasztás alapján számolja jövedelmét, így a gáz árát is. Lajcsi ezért a többi gázfogyasztó kárára manipulált.
powerage
2023. szeptember 06. 10:37
Fontos dolgokról nem esik szó! Visel-e a börtönben Rolex karórát vagy valami annál is különlegesebbet? Milyen eredményeket hoz a gyorskorcsolya-edzéseken?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!