Magyar Nemzet: A budapesti lakógyűlésig ér a dollárbaloldal ügye

2023. május 10. 08:03

Márki-Zay Péter mozgalmával és a Bajnai-féle DatAdattal is szerződött az a cég, amely most Karácsony Gergely által elindított budapesti lakógyűlésben is feladatot kapott.

2023. május 10. 08:03
null

A Magyar Nemzet szerdai cikke szerint a Karácsony Gergely által elindított budapesti lakógyűlésben is feladatot kapott az a cég, amely a pártköltések mellett egyaránt szerződött Márki-Zay Péter mozgalmával, és a Bajnai-féle DatAdat-csoporttal is. A portál azt írja: a Cervocorp Kft. a Lánchíd jövőjéről szóló levélküldemények legyártására kapott megbízást a fővárostól másik két cég mellett. A DatAdat attól az Action Democracytól kapott pénzt korábban,

amelyet Korányi Dávid, Karácsony Gergely volt városdiplomáciai tanácsadója alapított.

A Bajnai-féle DatAdat-csoporttal, illetve Márki-Zay Péter mozgalmával is üzleti kapcsolatban állt korábban az a Crevocorp Kft., amelyik most Karácsony Gergely vezette fővárostól kapott megbízást a budapesti lakógyűléshez szükséges levélküldemények legyártására.

A Magyar Nemzet szerint mindez a budapesti lakógyűlés lebonyolításához kapcsolódó adatkezelésről közzétett tájékoztatóból derül ki. A főváros három céget is megbízott a levelek nyomdai elkészítésével, ezek közül az egyik a budapesti székhelyű Crevocorp Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 

Személyi összefonódások

A lap azt is kiemeli, hogy megbízást kapott egy bizonyos Magic Digital Kft. is, ennek a cégnek a vezetője nem más, mint a Crevocorp Kft. vezetőjének párja. Visszatérve a Crevocorp kapcsolatára a Mindenki Magyarországa Mozgalommal, illetve a DatAdat-csoporttal, a cég neve a baloldali pártok külföldi kampányfinanszírozása kapcsán bukkant fel a nemzetbiztonsági bizottság második részjelentésében. 

Ami a budapesti lakógyűlést illeti, a kezdeményezés hivatalos oldalán már lehet szavazni a Lánchíd forgalmi rendjéről és a főváros gazdasági helyzetéről. A szavazáson minden 14 évnél idősebb budapesti lakó vagy budapesti tartózkodási címmel rendelkező vehet részt. Szavazni személyesen és online is lehet. A szavazásra jogosultak először megkapják a postaládájukba a névre szóló levelet, amely az anonim szavazást biztosító egyedi azonosítót tartalmazza. 

Nyitókép: Facebook

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. május 10. 17:31
A libás meg ez a sz..., miért van még egyáltalán Magyarországon? Mindkettő hazaáruló!
Palatin
2023. május 10. 16:28
Budapestet a DK-tól és Karácsonytól kell megvédeni és megmenteni. Radnóti, kedvenc költöm ma ilyesmit írna erröl az alkalmatlan Mekk Elekröl: Nem tudhatom Karácsony, hogy neked e város mit jelent, Nékem szűkebb hazám e gyöngyszem, örök, ékes és szent. A sors cikcakkos útjain barangolván, ha újra megcsodálom, Praclid nyoma szívem csücskén oly rút, hogy falra mászom. Hát mit tettél bölcsömet ringató kis hazámmal te ripacs? A városunk fennségét akarókkal miért vagy oly makacs? Miért vagy mostoha Lánchidunkkal, hogy az már tragacs? Egy bohóc vagy Gergő, bár sapkádról hiányzik a pamacs. Árpádunk helyett te Gyurcsányt, e simlis kóklert kedveled, Benne kenyéradódat, pártolódat, utad egyengetőjét leled. Hazád, városod nincs neked, szemed a dícsfénybe réved, Álmodban előtted térdel, kegyeidért esengve árva néped. Mert bölcs és hazádat szerető nem lévén, te lankadt manó, Egy személyben is murisabb vagy mint a jó Hacsek és Sajó. Mamlaszságban, balgaságban sehol nincs hozzád fogható, Se, ki bolsevista árulásra oly szószegön és rögvest kapható.
Obsitos Technikus
2023. május 10. 11:35
Lakógyűlés...Ezt a barmot..
Micó
2023. május 10. 10:26
Karácsony Gergely nem hülye, csak hiányzik a fél agya, de viszont szépen kifejlődött a szaglása, és a mágneses erővonalakat is érzékeli a füle mögötti ún. Galambagymembránnal.( Kiss Virág gyógymamalógus, Gondozó).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!