Veszélyben lehetnek a Németországban élő magyarok

2023. december 01. 17:07

Korábban Thomas Haldenwang arról beszélt, hogy „Németországban minden nap történhet egy iszlamista támadás.”

2023. december 01. 17:07

A Németországban tartózkodó vagy odautazó magyarok legyenek éberek, és regisztráljanak konzuli védelemért a Konzuli Szolgálat honlapján – mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára pénteken az MTI-nek.

Menczer Tamás felhívta a figyelmet a német Szövetségi Alkotmányvédelmi Hivatal elnökének tájékoztatóján elhangzottakra: Thomas Haldenwang arról beszélt, hogy

Németországban minden nap történhet egy iszlamista támadás, a veszély valós, és nagyobb, mint korábban volt.”

Az államtitkár emlékeztetett a német titkosszolgálati vezető értékelésére, amely szerint „jelenleg a párhuzamos válságok miatt összetett és feszült fenyegetettségi helyzettel állunk szemben, amelyet a Hamász által elkövetett barbár bűntettek csak súlyosbítanak.” A biztonságért felelős német hatóságok azon dolgoznak, hogy meghiúsítsák a nagyszabású rendezvények elleni esetleges támadásokat – mondta Menczer Tamás.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: PATRICK PLEUL / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. december 04. 13:28
Tomi,tényleg ilyen hülyének nézitek az országot?! Ezt még a 🐑🐑🐑🐑🐑🐑 sem kajálják be….
SABOTAGE
2023. december 03. 00:57
Ti buzik fideszbirkák, akkor miért nálunk van háborús vészhelyzet? Bedöltök az orbáni propagandának, szerencsétlen birkák!!!!!!
iimre
2023. december 02. 12:30
"trash5 2023. december 01. 17:49 Magyaroszágon lakosságarányosan több gyilkosság történik, mint Németországban. A németországban élő magyarok vannak biztonságban. Mi itthon maradt magyarok vagyunk veszélyben." Na, akkor pakolj és menekülj a kibaszott troll anyádba! :D
istvanpeter
2023. december 02. 11:18
Hát, amennyiben a jelenlegi ütemben folytatják a muszlimok beáramoltatását, a század végére az európai kultúra java része már csak emlék, vagy még az sem lesz. Sőt, magát a fehér népességet is kiirtják, vagy jobb esetben rabszolgaként dolgoztatják. Minden esetre, az európai vezetők és államférfiak többsége iszonyatos bűnt és árulást követ el, amikor a muszlim gyilkosok gyarapítását szervezi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!