„Vesszen a sötétség! Győzzön a fény” – így bénázta végig a baloldal a 2023-as évet Francesca Rivafinoli szerint (VIDEÓ)

2023. december 31. 11:57

Publicistánk felidézte többek között a Momentum idei „erősködéseit” is.

2023. december 31. 11:57

A Mandiner publicistája, Francesca Rivafinoli 2023 utolsó napján videóban összegezte a magyar ellenzéki politika egyes történéseit.

Az összeállításának azt a címet adta, hogy 

2023, az ellenzéki Erő éve, avagy: kordonbontási!”

A videó legelején felidézte a Momentum kordonbontási akcióit. Mint ismert, erről egyes honatyák is sommás véleménnyel voltak.

A kordonbontós jelenetek közé Ungár Péter, LMP-s politikus nyilatkozatai és a momentumosok önfeledt pride-os pillanatai vegyültek.

Ezt is ajánljuk a témában

„Nagyon jó volt az ölelés!”

Azonban nemcsak a Momentum „tette oda magát” a 2023-as évben. Emlékezetes volt még többek között Gyurcsány Ferenc kicsit hevesre sikerült ölelése is a parlamentben, melyben Ráczné Földi Juditot, a DK-frakció új tagját részesítette.

Ezt is ajánljuk a témában

Francesca Rivafinoli videóját alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cserna János
2024. január 02. 21:52
A Momo hülyeségei sem gyengék, de Gyurcsány kézleszorítós parlamenti jelenete közben érdemes Orbán Viktor és Gulyás Gergely arcát látni. Zseniális. Ilyen ellenzékünk van. Kitartás, Fidesz!!!!!! Mert ha az ellenzék lenne kénytelen kormányozni, az szörnyű volna.
alexandrosz-2
2023. december 31. 14:54
Ez jó szar lett. Szánalmas is. Pont, mint a vétótlan köpcös geci által megszavazott covid hitel, 7 éves költségvetés, ukránpénzelés, 12 szankciós csomag...
Chekke-Faint
2023. december 31. 13:57
„Vesszen a sötétzöldség is!”
mirage-2
2023. december 31. 13:50
A sötétség eddig is a baloldal volt,tehát a tényállás helyes. TI VAGYTOK A BETEGSÉG MI VAGYUNK A GYÓGYSZER
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!