Teljes zár alá került az M6-os autópálya

2023. december 04. 12:27

Hétfő délelőtt elesett a Pécs felé vezető oldal.

2023. december 04. 12:27
rendőrségi adatfeldolgozás

Hétfő délelőtt az M6-os autópálya 100-as kilométerszelvényénél két személygépkocsi ütközött össze a Pécs felé vezető oldalon, a feltorlódott kocsisorban aztán újabb két személyautó is egymásba ment. A műszaki mentés céljából kiérkező paksi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket – írta meg a teol a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatására hivatkozva.

A baleset 11 óra 15 perc körül történt Paks térségében. A helyszíni intézkedés idejére a jobb pályatestet teljes szélességében lezárták, az arra közlekedők a 98-as kilométerszelvényben lévő Gyűrűs-völgyi lehajtónál tudnak lehajtani, és a 106-os kilométerszelvényben lévő csomópontban – Gyapánál – tudnak felhajtani az autópályára.

Fotó: MTI/Donka Ferenc

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egonsamu
2023. december 04. 15:44
Fura egy dolog. Azelött nem "estek el" utak és autópályák. Csak amióta angol/amerikai nyaloncok irogatják a szenzációkat... Nincs már kolléga aki magyarul is tud?
CsaGaMih
2023. december 04. 12:58
Ez már Tél Tábornok fagyos lehelletének, és a sok felelőtlen rohangászónak koprodukciójából származó együttműködés végterméke lehet...
survivor
2023. december 04. 12:54
Elesett ? Úr isten, itt van a Krasznaja Armija..... :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!