Nem kereste meg a DK – állítja a Momentumból kilépett bajai polgármester

2023. december 01. 18:08

Pedig a héten egy DK-s rendezvényen szidta korábbi pártját, amiből aztán nagy botrány lett.

2023. december 01. 18:08
null

Kilépett pénteken a Momentumból Nyirati Klára bajai polgármester, akitől azért lett hangos a hazai sajtó, mert élesen bírálta a korábbi pártját. a városvezető azt nehezményezte, hogy Donáth Anna az elmúlt hetekben élesen kezdte kritizálni Gyurcsány Ferencet. 

Mint megírtuk az üggyel kapcsolatban csütörtökön a liberális párt fegyelmit indított Nyirati ellen, aki nem várta meg annak a végét és jelezte, kilép a pártból, a jövőben pedig függetlenként folytatja a politizálást. Szavai szerint egy kisvárosi polgármesternek mindenáron az összefogást kell képviselnie. 

A Klubrádió elérte a városvezetőt, aki elmondta, nem kereste meg őt a DK azzal, hogy vajon átlépne-e hozzájuk. Nyirati megjegyezte, ő nem momentumos városvezető, hanem az összefogás jelöltjeként győzött, ugyanúgy kell képviselnie az összes választót, aki rá szavazott. 

A Momentum utóbbi időben tapasztalható iránya összeegyeztethetetlen a felfogásommal. A Momentum elnöksége kijelölt egy utat, de ez az út számomra nem járható, nem lenne becsületes”

– fogalmazott. 

Nyirati az interjút azzal zárta, hiába keresné meg most a DK, nem akar egy pártba se belépni. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Mandiner archív

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2023. december 02. 11:40
Formálisan KaliFeli se DK tag, de nem tud, nem is akar kimászni a Dobrev mocsárból..
llnnhegyi
2023. december 02. 10:20
Felesleges minden szó! Horn Gábor SZDSZ ma is a liberalbolsevista fostalicskák élén van! Gyurcsány Ondó Ferenc titkos barátjával együtt.. 1994 óta töretlenül. Feri iszik, Gabi kokózik. A fostalicskák bárói!
palicsi-2
2023. december 02. 06:16
Vagyis, várja a "megkeresést"!
sceptical
2023. december 01. 21:47
Majd a választások után. Addig "független" színekben tud tetszelegni ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!