Nagypályás sorozattolvajt kapott el a rendőrség

2023. december 01. 18:58

Legutóbb csütörtökön törtek be egy lakásba, ahonnan hárommillió forintot loptak el.

2023. december 01. 18:58
null

A szegedi nyomozók fogta el és vette őrizetbe azt a duót, amelyik az évben több lakásba is behatolt. A sorozatos lopások mögött két makói férfi állt, akik a megalapozott gyanú szerint most csütörtökön betörtek egy szegedi lakásba, ahonnan csaknem hárommillió forint értékben loptak pénzt, illetve ékszereket. 

A nyomozók az elvégzett adatgyűjtés eredményeként azonosították a párost, majd néhány órán belül elfogták és előállították őket a Szegedi Rendőrkapitányságra. 

A tájékoztatás szerint nem ez volt az első betörésük, 2022 áprilisában szintén egy szegedi lakásba jutottak be, akkor 200 ezer forinttal távoztak a helyszínről. Az azóta eltelt másfél évben többször törtek be különböző ingatlanokba, amikkel összesen több mint 40 millió forint értékű kárt okoztak a sértetteknek. A rendőrök a náluk tartott kutatás során pénzt és telefonokat foglaltak le. A detektívek őrizetbe vették a 47 és 38 éves makói férfit, és kezdeményezték letartóztatásukat. Lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult ellenük eljárás.

Nyitókép: Police.hu

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. december 01. 20:31
/Nagypályás sorozattolvajt kapott el a rendőrség/ Aztamindenit. Csak nem az egymás után számozott bankjegyekről van szó? Ugyanaz a sorozat?
Roadkill
2023. december 01. 19:57
kézlevágás, aztán mehet
Szerintem
2023. december 01. 19:47
Már megint a kibaszott DK-sok. Nem kéne már betiltani azt a bűnöző pártot? Nem a levegőbe beszélek és nem elfogultságból. Voltak a környékünkön is bűncselekmények és mindegyik elkövető, kivétel nélkül, közismerten kommunista DK-s volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!