Nagy Blanka megfejtette: Brüsszel egy város, nem is egy ember!

2023. december 03. 22:23

Nem érti, miért nem vették fel az egyik céghez, pedig kiváló „preferenciái” voltak.

2023. december 03. 22:23

„Nagyon viccesnek tartom, amikor egy várossal vannak riogatva az emberek”, mert „ugye Brüsszel egy város, nem egy személy konkrétan” – fejtette meg a politika szövevényes világát a Magyar Jelen Nyílt Sisak című műsorában Nagy Blanka. 

Később az aktivista arról beszélt, szerinte azért nem érkeznek meg Magyarországra a hazánknak járó uniós források, mert Magyarország megszegett bizonyos szabályokat. A családalapítás témájáról vitatkozva pedig kifejtette, annak alapja a munkavállalás, őt pedig – mint mondta – annak ellenére nem akarták felvenni egy munkahelyre, ahová jelentkezett, hogy kiváló „preferenciái” voltak (aligha nem referenciákra gondolt – a szerk.

Bár a négy vendég közül ő szólalt meg legritkábban, a műsor későbbi részére is tartogatott erős megszólalásokat. „Ami ma Magyarországon politika néven fut, az egy vicc, egy komplett cirkusz az egész” – fogalmazott a poliktai aktivista, aki szerint „politikusnak lenni az nem egy szakma”, arra van szükség, hogy „egy ember ügyek mentén dolgozzon”. Kritikával illette az ellenzéket, akik részéről „nulla látszatpolitizálást lát”, ami nem példamutató – ilyennek nevezte a kordonbontásokat. Ugyanakkor „összességében minden pártnak vannak jó gondolatai”, jegyezte meg. 

A nemzeti konzultációról vitatkozva Nagy Blanka arról beszélt, felesleges migránsgettókról értekezni, az pedig nehezen megoldható feladat lenne, ha úgy kellene feldolgozni a visszaküldött konzultációs íveket, ha arra a konkrét kérdésekre adott válaszadáson felül saját szavakkal is kifejthetnék a véleményüket az emberek, legalábbis, ha az ország negyede olyan csúnyán ír, mint ő. 

A teljes beszélgetést ide kattintva tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2023. december 05. 21:58
Trágárka, erre mikor jöttél rá?
Sulammit
2023. december 05. 21:49
Trágárka mesterségének címere egy tökfej.
Zokni
2023. december 05. 16:02
“Nagy Blanka megfejtette: Brüsszel egy város, nem is egy ember!” - gúnyolódnak. Itt a maguk egyik címe, melyben a szereptévesztett* miskakancsó miniszterüket idézik:”Brüsszel kivéreztetné a gazdákat azzal, ha megadná Ukrajnának az uniós tagságot!…” Kedves Mandi! Annyira megszokták már az aljas, leegyszerűsítő szlogeneket a szélsőjobbos kormánypárt részéről, hogy azt tartják abnormálisnak, ami normális. Ugyanis miután az európai közösségnek, - melynek teljes jogú tagjai vagyunk -, számtalan, lényeges intézkedése a magyar nép érdekét szolgálja, ezért ha en bloc “lebrüsszelezzük” az EU-t, saját magunkat köpjük szembe. *Mert neki nem az a feladata, hogy a gazdák (kik is azok?) érdekeit szolgálja, hanem a magyar népet - a mg-i szakmai oldalról. Vagyis, hogy olcsóbb, jobb termékek kerüljenek a boltokba - az egész magyarság hasznára.
DFK
2023. december 05. 12:33
Hát ez egy olyan olcsó onlyfansos csajnak néz ki...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!