Teljesül Curtis élete álma, a rapper kimaxolja az idei évet

2023. november 06. 16:47

December végén igazi sztárparádé várható!

2023. november 06. 16:47

Hatalmas koncertre készül év végén Széki Curtis Attila! A Bors cikke szerint népszerű rapper rendkívül izgatott, hiszen szeretné megtölteni rajongóival a BOK Sportcsarnokot.

Óriási koncertet adunk a BOK Sportcsarnokban december 28-án! Izgatottan várjuk, és remélem sokan eljöttök majd!

– örömködött a zenész.

A koncertre új műsorral és új látvánnyal készül a produkció, a zenekar azonban a régi, azon semmilyen változtatás nem várható. Nem úgy a meglepetések, hiszen vendégelőadók szép számmal szerepelnek majd a színpadon.

Igent mondott a megkeresésünkre Miklósa Erika, T-Danny, és most már elmondhatom: hatalmas megtiszteltetés, hogy Charlie is!

– erősítette meg Curtis.

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I feel the earth move under my feet
2023. november 07. 07:50
"Lehetne újra február A szívedben olvadt jégvirág Engem nem érdekel, hogy épp ki lát Mert ez egy képzelet szülte másvilág Gyere csókolj úgy, ahogy még soha Velünk az idő kereke mostoha Hajnalig várok, mert történhet csoda Nem szakít el minket isten ostora" Nnnnaa.. drogos dagadt cigány hablatyol.. De hogy Miklósa Erika, meg Charlie mit keres "ezzel" egy színpadon???
need-info
2023. november 06. 19:41
Bóvli Azariahhhal kellene egyesülnie...
Takagi
2023. november 06. 19:39
Igénytelen, buta bunkó.
zsolt196969
2023. november 06. 19:14
Kis köcsög drogos cigány. Ki a kis faszom vagy te hogy így futtatnak. Ja már nem drogozik 100 milliókat akkor fasza gyerek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!