Soha ne higgy a baloldali álhírgyárnak!

2023. november 23. 19:39

A képen mellettem Julia Gross, Németország budapesti nagykövete látható. Nem kell aggódni, nem kényszerítettem arra, hogy mosolyogjon.

2023. november 23. 19:39
Menczer Tamás
Menczer Tamás
Facebook

„A baloldali FAKE NEWS gyárnak!

Fülembe jutott, hogy – a persze teljesen független és objektív baloldali sajtó – arról akar írni, hogy én vagyok az akadálya a magyar-német kapcsolatok fejlesztésének.

Szeretném tájékoztatni az álhírgyárat arról, hogy az itt látható kép ma délután készült, és a képen mellettem Julia Gross, Németország budapesti nagykövete látható. Nem kell aggódni, nem kényszerítettem arra, hogy mosolyogjon.

Németország stratégiai partnerünk, a kölcsönös tiszteletre alapozva bármiről tudunk egymással beszélni.

A mai jó hangulatú és eredményes megbeszélésen megállapodtunk nagykövet asszonnyal abban, hogy a célunk közös: a magyar-német kapcsolatok erősítése és fejlesztése.

Soha ne higgy a baloldali álhírgyárnak!”

Nyitókép: Menczer Tamás Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. december 09. 18:56
A nercseléddé vált sportriporteren röhög a nagykövetasszony…
kizokkentido
2023. november 27. 05:47
Baloldali mikor mondott igazat? Reggel éjjel este?
bozso-az-ordog-es-annak-ugyvedje-69
2023. november 24. 22:43
Így igaz! Julia Gross azon az ízléstelen nyakkendőn mosolygott, amit Menczer Tamás magára kötött az alkalomra. Meg azon, hogy Menczer kicsit kinőtte a zakóját.
blackorion93
2023. november 24. 20:28
Álhír a sajtók és hírportálok fele, oldaltól függetlenül. Imádom amikor azzal a szarral dobálóztok, amiben ti is nyakig benne vagytok... Buzivona meg a haverjai.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!