Őrült időjárás várható: hó, eső, ónos eső, napsütés, plusz 17 fok, mínusz 10 fok

2023. november 30. 06:41

Hullámzik az időjárás a következő napokban.

2023. november 30. 06:41

Az Időkép arról ír, hogy csütörtökön borongós, sokfelé 

csapadékos időre van kilátás havazással, havas esővel, ónos esővel, esővel. 

A Dunántúlon és délen megélénkül a szél, a csúcshőmérséklet -3 és +8 fok között lesz, északon fagyosabb, délen enyhébb. Pénteken ugyanez folytatódik, több helyen kiadós csapadékmennyiség zúdulhat le. Délután délen megszűnhet a csapadék, és délen, bár a délelőtti órákban a szél élénk lehet, 

később jelentősen megenyhül az idő, a levegő 8 és 16 fok közé melegedhet, 

máshol mindössze 2-7 fok várható.

Szombaton ismét többfelé várható csapadék: északon és nyugaton hó, havas eső, máshol kezdetben eső, délutántól havas eső, hó, de ekkor nyugat felől már szűnni kezdhet a csapadékhullás. Az északnyugati szél a főváros térségében estére viharossá fokozódhat. A maximumok keleten, délkeleten még 8 és 17, máshol 1 és +7 fok között alakulhatnak. Vasárnap északkeleten lehet havazás, másutt egész nap gyönyörű napos, száraz időre készülhetünk, azonban többfelé élénk, néhol erős lesz az északnyugati szél. 

Hajnalra -10 fokig süllyedhet a hőmérséklet, 

napközben -1, +3 fok között alakulnak a legmagasabb értékek.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2023. november 30. 11:31
#mindmeghalunk #izzó_tűzgolyó
powerage
2023. november 30. 07:30
"Őrült időjárás várható" Nem láttuk jönni!!!! Hoppá!!!! Lefagy a farkatok!!!! Ezt normális emberek téli időnek hívják, ti belterjes genetikai hulladékok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!