Még egy momentumos idióta

2023. november 14. 09:31

Istenem, miért vannak ezek?

2023. november 14. 09:31
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Ezeknél nincs is más. Csak hp meg hf. Most itt a következő, Istenem, miért vannak ezek?

»A momentumos jelölt magyarázza a bizonyítványt az '56-os csepeli emlékmű meggyalázása után

A Momentum csepeli polgármesterjelöltje átalakította a helyi '56-os emlékművet, hogy az a helyi hősöknek állítson emléket, ne 'a Fidesz propagandájának'.

Ahogyan arról korábban a Magyar Nemzet is beszámolt, úgy „tisztelgett” a Momentum jelöltje az ’56-os hősök emléke előtt, hogy meggyalázta Wittner Mária emlékművét. Tette mindezt úgy Dukán András Ferenc, hogy a kerületi megemlékezésen még csak részt sem vett. Ezek után azt kifogásolta a Facebook-oldalán, hogy nincs a csepeli hősöknek emlékművük, holott a Szent Imre téren, a harcok színhelyén van.

Dukán András Ferenc, a Momentum csepeli polgármesterjelöltje egy helyi hősökre emlékező felirattal látta el a kerület legújabb ’56-os emlékművét, mert szerinte az csak a fideszes propagandát hirdeti.

Csepel legújabb közparkját Németh Szilárd parlamenti padtársáról, Wittner Máriáról keresztelte el Borbély Lénárd, majd október 23-án, a hivatalos csepeli megemlékezés keretében átadott egy 56-os emlékművet. Ez az emlékmű nem a csepeli 56-os hősöknek állít emléket, egyetlen célja a politikai árokásás és a szélsőjobboldali propaganda. Az emlékmű kizárólag Wittner Máriának állít emléket, és a rávésett parlamenti beszéd az 56-ra történő emlékezés helyett az akkor kormányzó Fidesz politikai ellenfeleinek szól

– fogalmaz Dukán András Ferenc, és kiemeli, hogy Csepel volt az a helyszín, ahol a forradalmárok egészen november 11-ig tartották magukat 1956-ban.«”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. november 16. 10:20
Ha a Momentumra gondolok, akkor mindig az jut az eszembe, hogy ez az un. "demokrácia" olyan mint egy folymi kotrógép. Felkavarja az iszapot és felszinre kerülnek olyan dolgok is amiket szívesen elfelejtenénk, amiket látni sem akarunk.
Palatin
2023. november 16. 10:16
Aki a Momentumot képes támogatni, az nem beszámítható.
Szuperszig
2023. november 14. 21:55
A sapkás az Csocsesz a Dáridóból?
akiaki
2023. november 14. 21:02
a fejben hízott, szakállas, kopasz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!