Mától több szövetségese van a Demokratikus Koalíciónak

2023. november 10. 19:15

Jobb, ha barátaid, partnereid vannak és nem ellenségeid.

2023. november 10. 19:15
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Jobb, ha barátaid, partnereid vannak és nem ellenségeid. Mától több szövetségese van a Demokratikus Koalíciónak. Az Európai Szocialisták Pártja (PES) mai malagai kongresszusán teljes jogú tagjai lettünk.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2023. november 12. 12:43
A baloldalinak nevezett összefogás propagandájában az szerepelt, hogy hatalomra jutásuk esetén azonnal megszüntetik az orosz gáz és olaj importját, Paks II-t nem építik meg és Paks I-et azonnal leállítják. A rezsicsökkentést és az ártámogatást eltörlik azért, hogy mindenütt az aktuális világpiaci ár érvényesüljön. Ez a felelőtlen politizálás! Ha, ez megvalósul akkor, Magyarország már rég tönkre ment volna.
tapir32
2023. november 12. 12:42
A DK-nak nincs köze a demokráciához és a jogállamhoz. Az elnevezés megtévesztő. A DK-nak nincs köze a szociáldemokráciához! Megpróbálták diszkreditálni a demokrácia egyik legnagyobb vívmányát a népszavazást, a nép akaratának közvetlen kinyilvánítását. Demokrata soha nem teheti meg, hogy külső hatalmi segítséget kér/fogad el belpolitikai kérdésekben (dollárbaloldal). A jogkövető soha nem akar 2/3-os törvényeket 50% + 1 alapon módosítani. A DK soha egyetlen szociális törvényt nem szavazott meg! A minimálbér emelést sem! A DK szociális demagógiát hirdet! A DK és Gyurcsány hazudik! A magyar demokráciát és jogállamot Gyurcsánytól, Dobrevtől és a DK- tól kell megvédeni! Demokráciát csak demokratikus úton lehet építeni! A gyurcsányi út a diktatúra és a fasizmus útja.
tapir32
2023. november 12. 12:41
„A DK-s retrórákosista élcsapat aknamunkája általuk bevallottan ott van minden ki nem fizetett euróban, a boltban drágábban megvásárolt termékben, a rezsicsökkentés ellenére magasabb számlában, a kevesebb fizetésben, az inflációban.” Deutsch Tamás
piramis-2
2023. november 12. 09:28
Az a "klub" ami titeket a soraiba választ, az egy pöcegödör Feri!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!