Magyarország – a vak is láthatja – a nyugalom szigete

2023. november 01. 09:43

Rendkívüli mértékben emelkedtek meg a legkülönfélébb antiszemita incidensek Európa és a világ legkülönbözőbb helyein.

2023. november 01. 09:43
Gábor György
Gábor György
Klubrádió

„Nézem a statisztikai kimutatásokat, a döbbenetes számsorokat. Sok, kifejezetten erre szakosodott nemzetközi hírű intézmény (ADL, SPCJ, RIAS, CST, Pharos, továbbá politikusok, így Gérald Darmanin francia belügyminiszter, vagy neves kutatók, például Brian Levin vagy Nonna Mayer stb.) tett közzé mellbevágó adatokat, amelyek kivétel nélkül arról tudósítanak, hogy a Hamász október 7-i embertelen terrortámadását és barbár kegyetlenkedését követően milyen rendkívüli mértékben emelkedtek meg a legkülönfélébb antiszemita incidensek Európa és a világ legkülönbözőbb helyein, a fizikai támadások, az erőszakba forduló tettlegességek, a zsidó tulajdonban lévő intézmények, üzletek, boltok, ingó- és ingatlanok elleni vandál akciók, utcai, munkahelyi, oktatási intézményekben vagy az online-térben nyilvánosan elhangzó fenyegetések és megszégyenítések, az antiszemita irodalom megszaporodott terjesztése és így tovább.

(...)

Mindeközben idehaza Menczer Tamás Magyarországon modernkori keresztényüldözést vizionál, ugyanis a Nagy-Szénás hegyen egy engedély nélkül felállított fakeresztet vandálok elpusztítottak, ám a nemzeti park igazgatója az újabb keresztállítást ellenzi, mert – mint mondja – ezzel kipusztulna a leánykökörcsin, az árvalevelű len és a borzas vértő. Menczer Tamás teljes elszántsággal komoly küzdelemre szólít fel.

Magyarország – a vak is láthatja – a nyugalom szigete, 

Morus Tamás Utópiájának, Campanella Napvárosának és Voltaire Eldorádójának teljes békébe és földöntúli harmóniába oldódó szimbiózisa. Csak Orwell disztópiájának Nagy Testvére ne figyelne mindenhonnan.”

Nyitóképen: Dávid-csillagok egy párizsi házon (Anna Margueritat / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP)

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Intruder
2023. november 02. 23:24
Ennek a szemét, geci patkánynak a "zsidósága" csak egy rongy, amit felvehet és üvöltözheti alóla hogy nácizmus meg antiszemitizmus.
ornagyornagy
2023. november 02. 13:08
A szó, ami keresel, a köszönöm. Köszönöm, hogy ebben a mocskos szélsőjobbos diktatúrában következmények és bármiféle bántás nélkül köpködheted a magyargyűlölő ocsmányságaidat évek óta, köszönöm, hogy zsidóként bárhova mehetsz az utcán, a boltokban, és le se szarja senki, köszönöm, hogy még meg is élsz itt, Orbanisztánban, nem is rosszul, miközben kártékonyabb vagy, mint a patkány. Javaslom, települj át a szabad Párizsba vagy Brüsszelbe, tedd fel a kipát és indulj egy sétára, aztán meglátjuk, vagy -e olyan kemény, mint mondjuk Ervin?
SyncBaer
2023. november 02. 10:04
Gábor, ironizálgatunk, ironizálgatunk? Mindeközben, teljes nyugalomban, mosolyogva, beténferegsz a rabbiképzőbe, előadást tartasz, mint friss Radnóti Miklós díjas antirasszista? Mi van? Már 69 évesen teljesen elhülyültél?
powerage
2023. november 02. 09:03
Ez a zsidók legnagyobb baja, sohasem tudják, mikor kellene befogni. Nyugaton már kezd kialakulni az ellenséges hangulat - nem akkora, mint ami az ajvékolásból látszik, de kezd kényelmetlenné válni számukra -, a "dehát holokauszt!" alapú érvrendszer egyre kevésbé működik a propagandában, inog az egész építmény. Itt Magyarországon nyugalom van, nem baszogatja őket senki, mivel a kormány nem ment bele a nyugaton általuk tolt migráns befogadó vonalba ami épp az arcukba robbant, de ahelyett, hogy örülne és kussolna, egy kereszt kapcsán acsarog és rázza a rácsot, mint egy elkényeztetett hülyegyerek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!