Kiégett autóroncsok, háborús helyzetre hasonlító képek – ilyen a helyzet most Mórahalomnál (VIDEÓ)

2023. november 12. 13:32

Televíziós riport készült a szerb-magyar határ innenső oldalán.

2023. november 12. 13:32
null

A HírTV Célpont műsorának stábja az ország déli részén forgatott, a Kékkör túraútvonal egyik pihenőpontján, Ásotthalomtól csupán pár kilométerre. Ezt a helyet pedig a betyárok búvóhelyének is nevezik, azonban az utóbbi időben nem betyárok, hanem illegálisan Magyarország területére átjutó migránsok használják.

Kiégett csempészautók, menekülés közben hátrahagyott tárgyak

 – ez jellemzi a tájat.

Hiába a hűvösebb éjszakák, így is naponta több ezren érkeznek Szerbia területéről a magyar határkerítéshez, hogy illegálisan átjussanak hazánkba.

A vasárnap esti Célpont adásában mélyrehatóan bemutatják a majd a helyzetet.

Nyitókép: HírTV

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rasdi1
2023. november 12. 17:50
Tűzparancs nélkül a helyzet megoldhatatlan. De akkor "Brüsszel"......
Chekke-Faint
2023. november 12. 15:02
Ez csak a töredék, a homokhát tele van elhagyott márkás autókkal. Ez még nem tűnt fel senkinek sem? Persze a fosztogatókon kívül. Halló rendőrség, mi történik ott ahol százával vannak ilyenek?
rockercicc
2023. november 12. 14:01
Vissza kéne állítani a határőrséget és lelőni ezeket a férgeket! Pár eset után meggondolnák a bepofátlankodást. De már a hajókat el kéne süllyeszteni, annyival is kevesebb szemét jönne.
Korrupt Kornél
2023. november 12. 13:53
Több sebből is vérzik a magyar határőrizet. Elsősorban attól, hogy a rendőrségi törvény vonatkozik a határra is. Komoly hiba. Nézem az összetört járműveket... Személyautók, nincs a határvadászoknak páncélozott járműve? Vízágyúja? Sorolható tovább!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!