Jordán Tamás hitetlenkedve fogadta a Katona József Színházházzal kapcsolatos híreket

2023. november 27. 16:30

„Meg kell tudnom, hogy nem félreértés vagy csúsztatás állhat-e mögötte” – árulta el a Szombathelyi Weöres Sándor Színház alapítója és örökös tagja.

2023. november 27. 16:30

A Mandiner vasárnap beszámolt róla, hogy jelentős kedvezménnyel kapnak jegyet a Demokratikus Koalíció tagjai a fővárosi fenntartású Katona József Színházban a novemberi előadások jegyáraiból.

Köszönjük, hogy a DK közösségének tagja vagy, amit egy különleges lehetőséggel szeretnénk meghálálni!

November végéig kedvezményesen – akár 30 százalékkal olcsóbban – vásárolhatsz jegyet Budapest egyik legjobb színházába, a Katona József Színházba!” – idézte a Magyar Nemzet egy, a Gyurcsány-párt tagjainak szánt levélből.

Az esettel kapcsolatban megszólalt Vidnyánszky Attila is.

Nagyon rossz irány és megengedhetetlen, amit a Katona József Színház tett azzal, hogy kedvezményeket ajánlott fel a Demokratikus Koalíció tagjainak – mondta a Nemzeti Színház vezérigazgatója, a Magyar Teátrumi Társaság elnöke.

Jordán Tamás is megszólalt

„Nem tudom, mi lehet ennek a háttere, hogy miért adott volna kedvezményeket a Katona József színház a Demokratikus Koalíciónak” – állapította meg Jordán Tamás Kossuth-díjas színész, a Szombathelyi Weöres Sándor Színház alapítója és örökös tagja. A Magyar Nemzet szerint azt is kiemelte, hogy egy színházigazgatónak joga van kedvezményeket biztosítani bizonyos köröknek,

de azt már nem tudja elképzelni, hogy mindez politikai alapon történjen.

„Én egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy pőrén így néz ez ki” – árulta el Jordán Tamás. „Meg kell tudnom, hogy nem félreértés vagy csúsztatás állhat-e mögötte.

Ha viszont tényleg ez történt, akkor azt nem tartom helyesnek”

– foglalta össze a véleményét.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2023. november 29. 17:55
meg e teccet tudni?
reepcze
2023. november 27. 22:47
Gyurcsánynak egy Katonával többje lett. De ez még mindig kevés lesz '26-ra.
Agricola
2023. november 27. 19:33
Majd a Jordán vize lemossa a Katona József színház bűneit.
paracelsus-2
2023. november 27. 19:15
Megint túl sokat hörpöltél, Tomi? Vagy csak jó bolsi módjára most is hazudsz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!