Fejbe dobták egy sörösdobozzal, díszléccel kezdte el ütni társát egy férfi Tatabányán

2023. november 28. 11:20

Az ügyészség szerint a megütött férfinak nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek.

2023. november 28. 11:20
null

Az ügyészség közleménye szerint a két férfi 2022. augusztus 24-én a Tatabányai járás egyik községének buszmegállójában együtt italozott, mely során közöttük vita alakult ki. Az egyik férfi üres sörös dobozokkal dobálta meg a másikat, a másik férfi erre válaszul ököllel fejen ütötte a dobáló férfit.

Ezután a megütött férfi a buszmegálló oldaláról lefeszített egy díszlécet, és azzal vitapartnerét három alkalommal megütötte. Emiatt a díszléccel megütött férfinak nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek, azonban a cselekmény alkalmas volt ennél súlyosabb sérülés okozására is. A díszléc lefeszítésével 20.000,-Ft rongálási kára keletkezett az önkormányzatnak.

A díszléccel megütött férfival szemben garázdaság vétsége miatt felfüggesztett szabadságvesztésre és pártfogó felügyelet elrendelésére, a neki sérülést okozó férfival szemben súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra tett indítványt az ügyészség.

Az esetről videófelvétel is készült, ide kattintva megtekintheti.

Nyitókép: Képernyőfotó  

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zrx8
2023. november 28. 13:56
A videón "dasdasd-0" és "átoperált óvodás" küzdenek az utolsó falat gyurcsányszékletért.
altercat1
2023. november 28. 13:10
Halló Mandiner! Van ott valaki? Ezt a dasdasd-0 nicknevű hülyét nem lehetne kivágni innen?
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2023. november 28. 11:29
király :))) régebben voltak fenn olyan videók mikor cigók verik egymást lécekkel alá volt keverve a csillagok háborúja zenéje a lécek meg fénykarddá voltak átalakítva azzal a hanggal amit kiadnak na azon fetrengtem a röhögéstől
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!