Gyurcsány jelöltje Karácsony

2023. november 23. 17:15

Hamarosan két másik párt is beállhat a főpolgármester mögé.

2023. november 23. 17:15

A DK és a Párbeszéd megállapodott abban, hogy a két párt közösen indítja Karácsony Gergelyt a jövő évi főpolgármester-választáson. Várhatóan hamarosan az MSZP és a Momentum is beáll a közös jelölt mögé – tudta meg a Hvg.

Az egyeztetéseken csak „Gyurcsány-Karácsony paktumként” emlegetett megállapodás a két párt közleménye szerint hozzájárul ahhoz, hogy minél több településen ellenzéki győzelem szülessen. Bár konkrét neveket nem közöltek, várhatóan több helyen is közös jelölttel indulnak a pártok.

A pártok megegyeztek a hivatalban lévő főpolgármester és polgármesterek újbóli közös indításáról, és több, nem ellenzéki vezetésű városban és kerületben is közös jelöltet indítanak.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

 

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
goldie-2
2023. november 24. 07:36
De letörölném azt a fölényes, hülye félmosolyt a fejéről.
Tommaso
2023. november 24. 06:00
A FIDESZnek 30 éve még nem csak negativ (= mocskoló, lejárató, rágalmazó, karaktergyilkoló) kampányai voltak, hanem voltak üzeneteiket, programukat közlő megnyilvánulásai is. Mára eljutottunk odáig, hogy a FIDESS-nek sem programja, sem JELÖLTJE NINCS.
Almassy
2023. november 24. 02:58
Minek új majmot kiképezni... ezt már megtanították pitizni.
EX_Terminator
2023. november 23. 23:55
NEM FOGJUK MEGOLDANI A VISSZATÉRÉSI PROBLÉMÁD, mert te soha nem fogsz visszatérni. SZÁMODRA EZ VOLT A VÉG. https://www.youtube.com/watch?v=uBnizXr2Nb0
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!