Baja momentumos polgármestere szerint össze kell fogni Gyurcsánnyal

2023. november 29. 16:44

„Donáth Anna hülyeségeket csinál. Ha szövetségre akarunk lépni valakivel, akkor miért rúgunk bele? A Fidesz meg csak röhög a markában” – mondta Nyirati Klára.

2023. november 29. 16:44
Gyurcsány Ferenc

A Nők a politikában rendezvény vendége volt Baja momentumos polgármestere, Nyirati Klára. A rendezvény házigazdája Magóné Tóth Gyöngyi Mária kalocsai DK-s politikus volt – írja az ATV.

Nyirati Klára elárulta, hogy mit gondol arról, hogy Donáth Anna nekiment a DK-nak”.

Ezzel kapcsolatban kijelentette, hogy a Fidesz „a fő ellenség”.

Nemcsak arról beszélt, hogy nem ért egyet Donáth Annával, hanem arról is, hogy Fekete-Győr András és Soproni Tamás sem ért egyet vele, sőt az is elhangzik, hogy a Momentum országgyűlési frakciója nemkívánatos Baján. „Donáth Anna hülyeségeket csinál.

Ha szövetségre akarunk lépni valakivel, akkor miért rúgunk bele?

A Fidesz meg csak röhög a markában”

– mondta. „Most az van, hogy a Fidesz a fő ellenség. A Fidesz az, aki tönkretette az országot. És az ellenzékieknek főleg helyben ilyen szempontból totálisan együtt kell működni” – tette hozzá.

A fenti beszélgetés a felvétel 45. percétől tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ptrfarkas43
2023. november 29. 18:30
A megélhetésiek rinyálnak.
Royce2.0
2023. november 29. 17:53
Oszt' kinek a MARKÁBAN röhög a Fidesz, pici bogaram? :DDD
a-bukott-baloldal-nagy-bibikkel
2023. november 29. 17:16
☕️-t!
mreinstand-2
2023. november 29. 17:11
Igazi balfékek gyülekezete a magyar ellenzék. orbán hogyne röhögne, ők röhög a végén. Látja, hogy nincs olyan ember, aki hatékonyan le tudná leplezni a hazugságait. Egyrészt a jelenlegiek tehetségtelenek, másrészt őnála van a pénz és az egyszemélyes törvénygyár. Ez Magyarország. Sima diktatúra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!