Nem tolonganak Karácsony szövetségéért az ellenzékiek (VIDEÓ)

2023. október 25. 18:56

Karácsony Gergely meghirdette, hogy hamarosan összehozza az ellenzéki pártok budapesti szövetségét. Azonban az MSZP-n kívül egyelőre senki nem jelezte, hogy részt venne ebben.

2023. október 25. 18:56
KARÁCSONY Gergely

Október 23-i beszédében Karácsony  Gergely egyfelől egy új ellenzéki összefogást vizionált, másfelől pedig a többi ellenzéki pártnak is üzenni próbált. A főpolgármester a 0 százalékra mért Párbeszéddel a háta mögött mondta azt, hogy aki szembemegy az elképzeléseivel, az kiiratkozik az ellenzékből, sőt a DK-ra utalva arról beszélt, ők csak azzal törődnek, ki a legnagyobb kicsi.

A Magyar Nemzet szerette volna megtudni a Fővárosi Közgyűlés DK-s tagjainak álláspontját, azonban a legtöbben nem is reagáltak a feltett kérdésekre. 

Niedermüller Péter viszont arról beszélt, hogy szerinte Karácsony az ellenzéki egységet akarja megteremteni mint Márki-Zay Péter, azonban ez a recept – mint láttuk korábban – , nem vált be.

Tüttő Kata, MSZP-s főpolgármester-helyettes sem volt hajlandó érdemben válaszolni a témában feltett kérdésekre, helyette teljesen másról kezdettel beszélni, csupán arra volt hajlandó reagálni, hogy az ő ambíciója az, hogy EP-képviselő legyen. Gajda Péter szocialista polgármester viszont azt mondta, hogy ha Karácsony hívja, akkor csatlakozik majd.

A Magyar Nemzet videóját itt tekintheti meg:

Nyitókép: Máthé Zoltán

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. október 28. 10:58
Hiába,gyerekek,a főváros marad az írástudóké…🤓
andris-923
2023. október 27. 17:11
Na ez az igazi MÁTRIX Neo, Trinity, Morpheus, Smith ügynök, és a többiek
KBA98
2023. október 26. 17:13
Karácsony annyira leért a -0 aljára, hogy további jellemzése tök fölösleges. Az ember azt gondolná, hogy Gyurcsányék után már aljasabb lények nem élnek e hazában, de IGEN! A gerinctelen karigeri, aki hatalmas adósságokat halmoz fel, azért, mert tudja, hogy neki jövője itt már nincs de dk parancsot teljesít, mely úgy szól, hogy: Geri te jövőre leköszönsz és hagyod, hogy a Fidesz válasszon polgármestert, sőt győzzön is, mert ezt a rengeteg elbaszott pénzt + hitelt mi már nem tudjuk kifizetni. Ergo átadod a helyed hatalmas hiátussal és az új főpolgármester küzdjön meg a kifizetésekkel!
jostothu
2023. október 26. 14:38
Balfasz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!