Menczer Tamás: A világ kamuja, hogy a fiatalok a Momentumot támogatják

2023. október 16. 08:19

Fölmerült a kérdés, miért is támogatnának a fiatalok egy pártot, amelynek a vezetője az alanyt és az állítmányt sem tudja egyeztetni?

2023. október 16. 08:19

„A fiatalok ugyan miért támogatnának egy olyan pártot, amelynek a vezetője még az alanyt és az állítmányt sem tudja egyeztetni, és szénné ég az egész ország előtt?” – kérdezi Facebookon Menczer Tamás, a külügyminisztérium parlamenti államtitkára. 

„Miért támogatnának a fiatalok egy ilyen képességek nélküli pártot?” – kérdezi Menczer, majd leszögezi: 

a párt miniszterelnök-jelöltje az elektromos rollert is a zuhany alá rakja. 

Az államtitkár hangsúlyozta: a fiatalok pontosan tudják, hogy a válságok korát éljük, és a magyar érdeket meg kell védeni. „Nem a háborúra, nem a bevándorlásra és nem a genderre” – tette hozzá az államtitkár.

Nyitókép: Facebook


 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rasdi1
2023. október 26. 18:17
"Fölmerült a kérdés, miért is támogatnának a fiatalok egy pártot, amelynek a vezetője az alanyt és az állítmányt sem tudja egyeztetni?" Talán azért, mert fel sem tűnik nekik, ők se tudnák. Mai iskolák.... (tisztelet a mindenkori kivételnek)
B_kanya
2023. október 17. 12:37
"bodrigyuri 2023. október 17. 00:09 A fiatalok nagy része MH-os. " Még nagyobb része meg fideszes. :) Fidesz-KDNP: A pártpreferenciákat figyelembe véve a Fidesz-KDNP minden kategóriában vezet, alapvetően az előny mértéke a kérdés csupán – külön mért ellenzéki pártok esetén. A fővárosban és a megyei jogú városokban némileg alul-, míg a községekben felülreprezentáltak a kormánypárti szavazók, ám ez nem jelenti azt, hogy a kormánypártok ne vezetnék minden települési jogállás típusban a pártpreferencia-versenyt. A Fidesz tábora idősebb a teljes választókorú népességhez viszonyítva, ám mégis minden korcsoportban vezet; még a 18-29 évesek körében is 13 szűk, 2,5 százalékpontos előnnyel a Kétfarkú Kutya Párt előtt. https://www.iranytuintezet.hu/elemzesek-kutatasok/mind/253-az-egyes-partok-szavazotaboranak-szociodemografiai-osszetetele-es-a-partpreferenciak-alakulasa-2023.-i.-negyedeveben/ Iránytű intézet, a Jobbik házi mérőkéje :))))
bodrigyuri
2023. október 17. 00:09
A fiatalok nagy része MH-os. A maradék húgyagyú meg kutyapártos.
B_kanya
2023. október 16. 15:05
"gekk 2023. október 16. 14:53 Miért tolvaj, miért hazug? Látsz? Tudsz gondolkozni? Itt élsz? Ha igen, minek kérdezed? " Itt élek, látom, hogy hazudtok - reggel, éjjel, meg este. Mindig azzal vádoltok, amit elkövettetek, most épp elkövettek, vagy szeretnétek. És ez azért van, MERT HÜLYÉK VAGYTOK. Nem kicsit, nagyon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!