Kerpel-Fronius zavarba jött az ATV stúdiójában, a műsorvezető segítette ki

2023. október 25. 10:52

A momentumos politikus az Egyenes Beszédben szembesült azzal, hogy az ellenzéknek el kéne döntenie, ki indul a Belvárosban.

2023. október 25. 10:52

Kerpel-Fronius Gábort a Momentum politikusát az ATV Egyenes Beszéd című műsorában kérdezték arról, hogy a párt őt indítja jövőre polgármester-jelöltként Budapest ötödik kerültében. A politikus elmondta, hogy ő döntött a Belváros mellett, mert önkormányzati politikusként meg akarja magát mérettetni. 

Ezután a műsorvezető emlékeztette Kerpel-Froniust, hogy az ötödik kerületben már van egy jelöltje az ellenzéknek, mégpedig Kovács Alex Gábor, az ellenzék helyi frakció vezetője; ő már szeptember közepén bejelentette az indulását. Ezzel kapcsolatban Szöllősi Györgyi azt kérdezte, hogy

lesz-e ellenzéki előválasztás a kerületben, vagy ráindulnak egymásra”?

Kerpel-Fronius láthatóan meglepte a kérdés, amelyre egyértelmű választ sem tudott adni, csak annyit mondott, hogy az ellenzék célja, hogy mindenhol egy ellenzéki jelölt álljon szemben a Fidesz indulójával. Majd hozzátette, hogy „valójában nem is ez a lényeg”. A politikus szerint az a legfontosabb, hogy elmagyarázzák miért lesz jobb, ha ellenzéki városvezetés lesz.

A műsorvezető ugyanakkor nem hagyta annyiban a kérdést, és felvetette, ahhoz, hogy egy jelölt legyen, valamilyen módon meg kell állapodniuk az ellenzéki pártoknak. Erre Kerpel-Fronius úgy reagált, hogy „folynak a tárgyalások”, és

elutasította azt a felvetést is, hogy az ő indulása momentumos belharcok eredménye lenne. 

A felvételt itt nézheti vissza:

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Képernyőfelvétel 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2023. október 26. 11:46
Jé, a Kerpel-Fronius nem aludt el. Mi történt vele?
seneca6
2023. október 25. 21:10
Nem ez volt az a balfasz aki nem emlékezett vagy/és szégyellte egy parlamenti beadványát, és csak mismásolt amikor rákérdezett a riporter, hogy ő volt-e beterjesztője?
kispufi-2
2023. október 25. 19:43
A politikai életben korábban elképzelhetetlen módon ostoba, felkészületlen, inkompetens társulat a Momentum, erre a nívóra egész egyszerűen nincsenek szavak. Még a primitív őrjöngéshez is komolytalanok, pedig érdemi tevékenységük abban ki is merül. Az első késdobáló zülledékeiből komolyabb csapatot állítok ki minden téren két-három kétliteres Koccintós fejében.
KBA98
2023. október 25. 16:44
A nagy előd mit szólna ehhez a senkiházihoz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!