Ha ezt hagyjuk, akkor velünk mindent meg lehet csinálni

2023. október 29. 12:10

Állni fog az a kereszt, ugyanott, ugyanúgy, ahogy állt addig is, ameddig barbár állatok fel nem gyújtották.

2023. október 29. 12:10
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Ilyen egyszerűen nincs, ezt nem hiszem el. Ha ezt hagyjuk, akkor velünk mindent meg lehet csinálni. Úgyhogy -teljesen egyetértve Menczer Tamás minden szavával- jó hangosan jelentsük ki: állni fog az a kereszt, ugyanott, ugyanúgy, ahogy állt addig is, ameddig barbár állatok fel nem gyújtották. Füri András igazgató »úr« és Vojczek Judit elnökasszony pedig elmehet a ... az anyja keservébe. Tényleg, mit képzelnek magukról ezek az idióta, aljas, farizeus gazemberek?”

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Ficsor Márton

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bornemissza-3
2023. október 29. 22:04
A háború már elkezdődött. Az a hülye, aki szarakodik.
bornemissza-3
2023. október 29. 22:02
Akkor fog állni, ha azok égnek, akik felgyújtották.
Valodi
2023. október 29. 21:07
Az uralkodó család tagjainak a DNS-ében van a "fenntartható alkalmazkodás": "2010 óta az egész ország látja a jövőjét - elkezdtünk hinni abban, képesek vagyunk megváltoztatni a világot, de legalább is a saját világunkat”. (Orbán Viktor) "Egy egész nemzetre, milliókra fogunk hatni, nemcsak Magyarországon, hanem Európában. Nem Felházként, hanem Jézus követőiként” – hangzott el csütörtök éjjel a keresztény ifjúsági szervezet rendezvényén. A szervezet szerint Magyarországon nagyobb és dicsőségesebb dolgok jönnek. Nagyobb, mint az, hogy ezer éve felvette a kereszténységet Magyarország, nagyobb, mint a reformáció. A folyamatok pedig Európára is hatással lesznek." (Orbán Gáspár) Nagypapa meg kuncog a hatvanpuszthay könyvtárterem sarkában: "Az állambiztonság számára különös garancia Viktor édesapjának, Orbán Győzőnek, a Kádár-rendszer őszinte és megbecsült hívének személye. Társadalmi fejlődésünkről alkotott véleménye következetes kommunista, amely érezhető gyermekei tudati nevelésében is.”
bodrigyuri
2023. október 29. 20:49
Koca, mi közöd a kereszthez? Cionzsidó vagy, neked az csak egy politikai termék, mint a malacnak, aki most jön a templomból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!