Elmenni

2023. október 03. 08:28

1985-ben Gyurcsány Ferenc elvtárs épp a Kommunista Ifjúsági Szövetség titkáraként építette azt a rendszert, amely Karikó Katalint kiebrudalta.

2023. október 03. 08:28
null
Demeter Szilárd
Demeter Szilárd
Vendégszerző

Nem szerettem volna tegnap belerondítani az örömhírbe, hadd örüljön és büszküljön a nemzet, de volna itt egy aprócska fennforgás. Azt írja Gyurcsány Ferenc Karikó Katalin Nobel-díja kapcsán: „Most ne tépelődjünk egy darabig, hogy Karikó Katalinnak is el kellett menni, hogy elérje a Nobel-díjat érdemlő teljesítményt.”

Akkor nézzük csak: Karikó Katalin 1985-ben kényszerült elhagyni Magyarországot, amikor létszámcsökkentésre hivatkozva elküldték a Szegedi Biológiai Kutatóközpontból. 

1985-ben Gyurcsány Ferenc elvtárs egy várossal arrébb, Pécsen épp a Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) titkáraként építette azt a rendszert, amely Karikó Katalint kiebrudalta.

Egy emberöltőre rá egy magyar miniszterelnök annyit tudott jövőképként ajánlani, idézem: „El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!” Gyurcsány Ferencnek hívták ezt a miniszterelnököt.

Kell még valamit mondanom, Ildikó?

Nyitókép: Mandiner / Mátrai Dávid

 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lilla50
2023. október 03. 23:54
A legnagyobb vicc Karikó Katalin (Szolnok, 1955. január 17.) Gyurcsány (961. június 4 ) Krausz Ferenc (1962. május 17.) Az útjuk azonosan indult: Szolnok , Pápa , Mór Ha már együtt emlegeti őket bárki-- Mind bejárja az utat amelyet jósorsa kijelölt számára.
olajfa-0
2023. október 03. 15:01
Gyurcsány egy szégyenteljes. De az is, ahogy nekiesik a fizetett, gyűlölködő bal és jobboldali gazemberek serege Demeter Szilárdra. Aki okos és tesz a Hazánkért, arra rászállnak. Nagyon szomorú.
gekk
2023. október 03. 12:46
Demeter, mennyi pénzért kussolsz a többi fideszes kádárcsicskáról, amik '85-ben vígan szolgálták kádárékat? Demeter, mennyi pénzért vagy ennyire hülye? Demeter, mennyi pénzért hazudozol?
gekk
2023. október 03. 12:42
Meg a fél fidesz. Köztük orbit családja. Olvassátok grogut, ostoba nernyikek. Bár amilyen hülyék vagytok, még a tényeket sem tudjátok elfogadni. A gazdátok átmosta azt az egy bitet is az agyatokban..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!